12 / 05 / 2024

TOKİ Kahramanmaraş kura çekimi ne zaman?

TOKİ Kahramanmaraş kura çekimi ne zaman?

TOKİ kura çekimleri gündemi bir hayli meşgul ediyor. İl il kura çekim tarihleri merakla araştırılıyor. Özellikle Kahramanmaraş kura çekimi. Peki TOKİ Kahramanmaraş kura çekimi ne zaman? İşte detaylar!



TOKİ SOSYAL KONUT KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un sosyal konut kura çekimine dair yaptığı açıklamada merak edilen hususlara değindi ve TOKİ sosyal konut kura çekilişi ilk olarak 7 Kasım 2022 Pazartesi günü başlayacak ve Şırnak ve Ardahan'da yapılacağını belirtti.

Bakan Murat Kurum, açıklamasında şu detayları açıkladı; "TOKİ çekilişler noter huzurunda yapılacak ve kuralar açık, şeffaf bir şekilde ve canlı yayın olarak TOKİ'nin resmi sosyal medya hesaplarından öğrenilebilir. ”TOKİ sosyal konut ilk kura tarihi belli olurken Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu kura takvimi açıklandı. Doğu Anadolu'da 7, Güneydoğu Anadolu'da 5 olmak üzere toplamda 12 ilde gerçekleştirilecek olan 22 bin 57 konutun kura tarihleri 7 ile 16 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek.

TOKİ’nin Doğu Anadolu Bölgesi'nde gerçekleştireceği çekilişlere dair merak edilen ayrıntılar;

7 Kasım Pazartesi günü, Ardahan 250 konut

8 Kasım Salı günü, Kars 1.070 konut

9 Kasım Çarşamba günü, Iğdır 550 konut

10 Kasım Perşembe günü, Ağrı 1.480 konut

11 Kasım Cuma günü ve 12 Kasım Cumartesi günü Van 2 bin 800 konut

15 Kasım Salı günü, Hakkâri 804 konut

16 Kasım Çarşamba günü, Bitlis 1.250 konut için kura çekimi yapılacak. Kahramanmaraş’ın kura çekimine dair bir açıklamada bulunulmadı.

TOGG ön sipariş alıyor mu? TOGG ön sipariş fiyatı ne kadar?

TOKİ evleri ne kadar zamanda teslim ediliyor?

Araba alacaklara müjde! Araba fiyatlarını aşağı çekecek hamle geldi!


Geri Dön