10 / 05 / 2024

TOKİ Kastamonu İhsangazi'de 135 ucuz sosyal konut!

TOKİ Kastamonu İhsangazi'de 135 ucuz sosyal konut!

Vatandaşların taksitle ev sahibi olabileceği 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları tek tek açıklanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2022 TOKİ hakkında açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kastamonu İhsangazi Sosyal Konut Projesi detayları neler?



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, aylardır açıklanması beklenen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detayları belli oldu. 

Projelerde, özellikle mahalle kültürünü, komşuluk ilişkilerini gözetecek, yeşili hakim kılacak bir anlayışla hayata geçirildiğini belirten Cumhurbaşkanı Recep Tyyip Erdoğan, "Her şeyden önce bu gerçeğin altını özellikle çizmek istiyorum, bu kampanya, sayısı ve kalitesi bakımından dünyadaki en büyük konut yatırımını ifade etmektedir" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hedeflerinin  tüm il ve ilçelerde 2023-2028 arasını kapsayan senelik süreçte 500 bin sosyal konut, 250 bin konut amaçlı arsa ve 50 bin iş yeri yapılması olduğunu halk ile paylaştı.

Peki, TOKİ Kastamonu İhsangazi'de kaç konut inşa edilecek? Kimler başvuru yapabilecek? Başvurular nereden yapılacak? İşte açıklanan Kastamonu İhsangazi TOKİ sosyal konut projesinin ayrıntıları...


Geri Dön