27 / 04 / 2024

TOKİ, Kayaşehir'deki 2 bin 450 konutun teslimlerine başlıyor!

TOKİ, Kayaşehir'deki 2 bin 450 konutun teslimlerine başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de 4 etap olarak inşa edilen 2 bin 450 sosyal konut tamamlandı. Projede yer alan konutların teslimleri 15 Ocak'tan başlayacak.




Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de 4 etap olarak hayata geçirilen toplamda 2 bin 450 sosyal konutun inşaat çalışmaları tamamlandı. Söz konusu konutlar, millet bahçesi ve şehir hastanesi yakınında, 4 etap olarak yatay ve özgün mimariyle, sosyal donatıları, yeşil alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otoparklarıyla inşa edildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın resmi web internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre, Türkiye genelinde 50 bin ve 100 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında Kayaşehir'de de konut teslimleri resmen başlıyor.

İstanbul Başakşehir Kayaşehir'deki toplam 2 bin 450 sosyal konut, 15 Ocak tarihinden itibaren hak sahiplerine teslim edilecek.

Söz konusu konutlar, millet bahçesi ve şehir hastanesi yakınında, 4 etap halinde yatay ve özgün mimariyle, yeşil alanları, sosyal donatıları, kapalı otoparkları, çocuk oyun alanlarıyla inşa edildi.

TOKİ, Kayaşehir deki 2 bin 450 konutun teslimlerine başlıyor!

TOKİ TUZLA 100 BİN KONUT KURALARI ÇEKİLMİŞTİ


Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen Tuzla projesi için de heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 

Tuzla  TOKİ  projesinde yer alan 5 bin 750 adet konut için 13 ve 14 Aralık 2023 tarihlerinde kura çekilişi yapıldı. Pek çok kişinin merakla beklediği TOKİ Tuzla kura çekimi Youtube üzerinden de canlı şekilde yayınlandı. 

TOKİ Tuzla 100 bin konut projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 konut tiplerine yer veriliyor. TOKİ'nin resmi hesabından proje ile ilgili olarak yapılan açıklamada konut projelerinde genel şekilde teslimat süresinin, hak sahibi vatandaşlar ile yapılan sözleşme imzalama tarihinden itibaren 36 ay olduğu belirtildi.

TOKİ Tuzla 2019 projesi için "Konutların daha erken teslime hazır hale gelmesi ile birlikte konutlar bu süre beklenmeden teslim ediliyor" ifadeleri de kullanıldı.


Geri Dön