08 / 05 / 2024

TOKİ Kırıkkale projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi! 132 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Kırıkkale projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi! 132 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale'deki yeni projesi için start verdi. İşte detaylar...



Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale İli, Karakeçili İlçesi Yeşilevler Mahallesi projesinde konutların dışında ticari alanlar yer alacak mı? TOKİ Kırıkkale İli, Karakeçili İlçesi Yeşilevler Mahallesi projesinin ihalesi bugün saat kaçta yapılacak?

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesindeki son dakika bilgilerine göre, TOKİ'nin Kırıkkale projesi Karakei ilçesinde hayata geçirilecek.

TOKİ Kırıkkale projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi! 132 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de bulunduğu TOKİ Kırıkkale Karakeçili 2023 projesi Yeşilevler Mahallesi'nde yükselecek. 132 adet konutun yer alacağı söz konusu projede ticari alan da yer alacak.

Konutların dışında 4 adet dükkana da yer verilecek olan TOKİ Kırıkkale Karakeçili Yeşilevler 2023 projesinin ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde yayımlanan ihale ilanı şu şekilde:

Kırıkkale İli, Karakeçili İlçesi Yeşilevler Mahallesi 132 Adet Konut (+2 K.D.) 4 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

 

Milli Emlak'tan 13 bin 500 TL'ye son dakika arazi fırsatı! Haziran 2023 ilanları tek tek yayımlandı!

Evde bakım maaşı yatırılan şehirler listesi belli oldu mu? Evde bakım maaşı sorgulama detayları 25 Mayıs 2023!

Aile Bakanlığından şimdi de son dakika vatandaşlık maaşı müjdesi geldi! Vatandaşlık maaşı kimlere yatırılacak?


Geri Dön