28 / 04 / 2024

TOKİ Kırklareli projesi için beklenen gün geldi! Kırklarelilere 400'e yakın ucuz konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

TOKİ Kırklareli projesi için beklenen gün geldi! Kırklarelilere 400'e yakın ucuz konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kırklareli projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.



2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kırklareli projesinin ihalesini yarın yapılacak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın resmi web sitesinde yer alan detaylara göre, toplam 380 adet konutun yer aldığı TOKİ Kırklareli Merkez  projesinde 1 adet cami ve 8 adet dükkan da yer alıyor. 

TOKİ Kırklareli projesi için beklenen gün geldi! Kırklarelilere 400 e yakın ucuz konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Kırklarelili vatandaşların yüzünü güldüren TOKİ Kırklareli Merkez projesi Camikebir Mahallesi'nde inşa edilecek. Projede ayrıca altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alacak.

Kırklareli İli Merkez İlçesi Camikebir Mahallesi 380 Konut 1 adet Cami ve 8 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.
 


Geri Dön