27 / 04 / 2024

TOKİ konut kuraları ne zaman çekiliyor? TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ konut kuraları ne zaman çekiliyor? TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekim süreci devam ediyor. Kura çekilen illerde TOKİ konutlarının hak sahipleri belli oldu. Peki diğer illerde TOKİ sosyal konut kuraları ne zaman çekilecek? İşte bütün detaylar…



TOKİ sosyal konut projesinde çekilen kuralar sonucunda asil ve yedek isim listesi netleşmeye başladı. Birçok ilde kura çekilişi yapıldı. Kura çekimi noter huzurunda ve canlı yayında yapılıyor. 250 bin konut için TOKİ kura tarihleri merak ediliyor. TOKİ konutları hak sahiplerini belirleme kurası tarihleri il il paylaşılıyor. İlk Evim İlk İş Yerim projesinde konutlar kura sonucu sahiplerini buluyor.

SOSYAL KONUTLAR İÇİN TOKİ KURA ÇEKİMİ DEVAM EDİYOR

TOKİ sosyal konut kura çekimi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un açıklaması doğrultusunda ilk olarak 7 Kasım 2022 Pazartesi günü başladı.

TOKİ KURA SÜRECİ 2023 MART AYINDA TAMAMLANACAK

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesini yürüten TOKİ’nin sosyal konut kura çekim süreci 6 ay içinde tamamlanacak. Buna göre 250 bin konutun hak sahibi 2023 yılının Mart ayına kadar belirlenmiş olacak.

 


Geri Dön