28 / 04 / 2024

TOKİ Konya Hadim kura çekilişi!

TOKİ Konya Hadim kura çekilişi!

42 adet konutun kurasız olarak açık satışa sunulacağı TOKİ Konya Hadim kura çekilişi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Konya Hadim kura çekilişi ne zaman?



TOKİ'nin Konya Hadim Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirdiği 42 adet konut Kura Yöntemi ile satışa sunulacak. 


Kura yöntemiyle satılacak olan  TOKİ  Konya Hadim projesinde kura başvurular, 07 – 11 Kasım 2016 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş Hadim Şubesi tarafından aşağıda yer alan başvuru şartları ile kabul edilecek. 


Projeye başvurmak isteyen kişiler T.C Ziraat Bankası A.Ş. Hadim Şubesine başvurarak, B1 tipi konut için 4.000.-TL (DörtbinTürkLirası), Y tipi konut için 6.000.-TL (AltıbinTürkLirası) başvuru bedeli 07 – 11 Kasım 2016 tarihleri arasında ilgili bankanın sadece Konya Hadim Şubesi tarafından kabul edilecek.


TOKİ Konya Hadim projesindeki dairelerin satış fiyatları 87 bin 134 TL ile 143 bin 768 TL aralığında değişiklik gösteriyor. Daha önce Toplu Konut İdaresince satılmış bir gayrimenkule sahip olmamış ve daha önce Toplu Konut İdaresinden kredi almamış olmaları şartı aranacak.


Konut alıcısının; kendisine, eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklarına ait tapuda kayıtlı herhangi bir bağımsız gayrimenkulün bulunmadığına dair, T.C. Ziraat Bankası Hadim Şubesi nezdinde Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalama aşamasında alıcılar tarafından taahhütname imzalanacak. 


TOKİ Konya Hadim kura çekilişi!

TOKİ Konya Hadim kura çekilişi noter huzurunda; 17 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirilecek. Kurada konut sayısı kadar asil alıcı belirlenecek olup, aynı anda asil alıcıların konutları da

kura ile belirlenecek. 



Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön