05 / 05 / 2024

TOKİ kuralarına dair detaylar! TOKİ Kuraları canlı yayın hangi kanalda?

TOKİ kuralarına dair detaylar! TOKİ Kuraları canlı yayın hangi kanalda?

TOKİ sosyal konut projeleri gündemde yer alan konuların başında gelmektedir. TOKİ kuralarını izlemek isteyenler, kuraların nereden izlendiği, TOKİ taksitleri, ve daha pek çok konu da araştırmaktadır. İşte o detaylar!



TOKİ KURALARI CANLI YAYIN HANGİ KANALDA?

Bütün TOKİ kuraları toki.tv adresinden ve YouTube hesabından canlı yayınlanacak.

TOKİNİN TAKSİTLERİ SABİT Mİ? TOKİ TAKSİTLERİ DEĞİŞECEK Mİ?

TOKİ sosyal konutları, yüzde 10 peşin 240 ay vadeli sabit taksit ödemeli ve taksit başlangıçları konut teslimlerini takip eden ay itibarı ile başlayacak şekilde konut satışı yapılmaktadır.

TOKİ TAHSİLAT BEKLENİYOR NE DEMEK?

Tahsilat bekleniyor demenin anlamı şudur; Değerlendirme sonucu başvuru şartlarını taşıdığınız anlaşıldığı zaman başvurunuz kabul edilir ve değerlendiriliyor yazan yerde belli bir süre sonra Tahsilat Bekleniyor yazar. Yani parayı yatırmanız beklenir.

TOKİ İSTANBUL AVRUPA YAKASI ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

TOKİ sosyal konut projelerinin bir ayağı olan İstanbul kuraları sıklıkla araştırılmaktadır. Özellikle TOKİ İstanbul Avrupa Yakası çekilişleri merakla sorgulanıyor. Bu konuda TOKİ'den yapılan açıklamada şu şekildedir; "T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 50.000 Sosyal Konut Projesi bağlamında, İstanbul Tuzla Aydınlı Mah. Konaşlı Mevki 508 Adet Konut Projesi'nde inşa ettirilen; 2+1 nitelikli 218 adet ve 3+1 nitelikli 290 adet olmak üzere toplamda 508 adet konutun hak sahipleri arasından Konut Belirleme Kurası düzenlenmiştir. 30 Kasım 2022 tarihi Çarşamba gününde, saat 11.00'de gerçekleştirilecektir."

TOKİ KURA SONUÇLARINA NEREDEN BAKILIR?

TOKİ sonuçlarına e-Devlet Kapısı üzerinden, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) sekmesine girilir daha sonra da “Kuralı Satış Projeleri İçin Kura Sonucu Sorgulama” bölümüne girilerek istenilen işlem yapılır.

Kredi çekecekler bakmadan geçmeyin! En ucuz kredi faizi hangi bankada?

Aile destek ödemeleri aralık ayının kaçında yatıyor? Aile destek parası nereye yatıyor?

Kamu personeli olmak artık çok kolay! KPSS şartı olmaksızın 18 yaşını dolduranlar hemen başvurabilir! İşte detaylar!


Geri Dön