Toki

TOKİ müjdeyi verdi! Pozantı'ya yeni proje geliyor...

TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile görüşen Adana’nın Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, TOKİ binalarının yapılacağı arsanın Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 2 hafta içerisinde tahsis edileceğ ifade edildi.

Geçtiğimiz hafta Adana'ya gelen Çevre, Şehir ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile beraber TOKİ Başkanı Ömer Bulut'u karşılamaya giden Başkan Ali Avan, TOKİ Başkanı ile bir araya gelme fırsatı bularak Pozantı Projesi konusunu masaya yatırdığı kaydedildi. Başkan Ali Avan ile istişare sonucunda ekiplerine talimat veren TOKİ Başkanı Ömer Bulut, TOKİ yapılacak arsanın Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından gerekli çalışmalarının tamamlanmasının ardından gereğinin yapılması talimatını verdiği belirtildi.

sabah.com.tr'de yer alan habere göre; Pozantılılara müjdeyi veren Başkan Avan, "Pozantı'mıza temelini atmak için çalışmalarını hızlandırdığımız TOKİ projesi ile alakalı olarak TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile sohbet edip bölgemizin ihtiyaç durumuyla alakalı değerlendirmelerde bulunduk. TOKİ yapılacak arsanın Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yaklaşık 2 hafta içerisinde tahsis edilmesi ile beraber gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdi" diye ifade edildi.

TOKİ taksitlerinde yüzde 50 ödeme kolaylığı geliyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı konutlarında oturan ve ödemeleri süren vatandaşları ilgilendiren haberi sosyal medya hesabından açıkladı. Murat Kurum X hesabı https://x.com/murat_kurum üzerinden yaptığı paylaşımda taksit artış oranını yüzde 49 yerine yüzde 24 olarak belirlediklerini duyurdu. Böylelikle taksit ödemelerinde yüzde 50 oranında ödeme kolaylığı sağlandı.

TOKİ konutlarında aylık taksitlerinde ödeme kolaylığına gidildiğini duyuran Bakan Murat Kurum,  TOKİ  aylık taksitlerinde artış oranı olarak TÜFE oranının referans alındığını kaydedildi.

Ömer Bulut, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakan Yardımcısı oldu! Mustafa Levent Sungur da TOKİ Başkanı olarak atandı!

Bakan Kurum açıkladı! TOKİ ile deprem bölgesinde en kısa sürede projeler gerçekleştirilecek...

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'da 2 yeni kampanya!

TOKİ'den 6 ilde yeni kampanya: 2 bin 479 konut!