28 / 04 / 2024

TOKİ Silivri Alt Gelir başvuruları!

TOKİ Silivri Alt Gelir başvuruları!

TOKİ Silivri Alt Gelir başvuruları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Toplamda 934 konuttan meydana gelen projede 2+1 şeklinde daireler bulunuyor.



TOKİ Silivri Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 934 konut satışa sunuluyor. Daire büyüklüklerinin 76,05 metrekare ile 98,36 metrekare arasında değiştiği projede teslimler sözleşme imzalama tarihinden itibaren 36 ay içerisinde yapılacak. 

Fiyatların 198 bin TL'den başladığı  TOKİ  Silivri Alt Gelir Grubu projesinde taksitler 700 TL'den başlangıç gösteriyor. En düşük peşinatın  25 bin TL olarak belirlendiği projede kura çekilişi 18 Temmuz 2018 tarihinde yapılacak. 

TOKİ Silivri Alt Gelir başvuruları!

 

TOKİ Silivri Alt Gelir başvuruları!

Başvurular 18 Haziran'da başlayacak ve 29 Haziran'a kadar devam edecek. 

TOKİ Silivri Alt Gelir Grubu projesinde  konutların yüzde 5'i (47) engelli vatandaşlara satılacak. Emekli vatandaşlar için ise yüzde 25 (234) konut ayrıldı.


Başvuru şartları neler?

1. T.C. vatandaşı olması,
2. İstanbul il sınırları içerisinde en geç 30.06.2016 tarihinden itibaren kesintisiz ikamet ediyor olması (01.07.2016 tarihi ve sonrasında ikamet etmeye başlayanların başvuruları kabul edilmeyecektir.) veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir. (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 (üç) yıldır ikamet ediyor olması veya il/ilçe nüfusuna kayıtlı olması) gerekmektedir.
3. Başvuru sahiplerinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil konutunun bulunmaması (tarla, bağ, bahçe, köyevi ve işyeri hariç), (Başvuru sahibinin hisseli olarak sahip olduğu gayrimenkuller hariç) (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç)gerekmektedir.
4. Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç) gerekmektedir.


Başvuru için istenen gerekli bilgi ve belgeler neler?

- Başvuru sahipleri
1.Nüfus Cüzdanı fotokopisini ve ayrıca; 
2.Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri, kredi kullanım durumuna göre Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan alacakları “Hak Sahipliği Belgesi” ni ibraz edeceklerdir.
3.Engelli vatandaşlarımız, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen kimlik kartının fotokopisi veya tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınmış sağlık heyet raporunu (en az % 40 engelli olduğuna dair) ibraz edeceklerdir.
4.Emekli Vatandaşlar, Sosyal Güvenlik Kurumundan alınan emekli kimlik belgesi veya emekli olduğunu gösteren “Belgeyi”
5.Başvuru Formu ile birlikte yukarıda yer alan belgeler eksiksiz olarak Bankaya teslim edilecektir. Eksik evrak ibraz edenler kuraya katılma haklarını kaybedeceklerdir.

 

Başvuru işlemleri nasıl yapılacak?

- Başvuru sahipleri;
1. Başvuru Formları kategoriye göre T. Halk Bankası AŞ.’nin İstanbul ilindeki tüm yetkili şubelerinden 2 nüsha olarak temin edilecektir.
2. Aşağıda yer alan belgeler ve Başvuru Formu ile birlikte 18 Haziran 2018 – 29 Haziran 2018 tarihleri arasında T. Halk Bankası AŞ.’nin İstanbul ilindeki tüm yetkili şubelerine başvurulacaktır. Başvuru Formları Banka tarafından kategorisine göre numaralandırılarak başvuruda istenilen evraklarla teslim alınacak ve 1 nüsha da başvuru sahibine geri verilecektir. 3. Başvuru işlemleri sırasında 2.,
3. ve 4. kategori başvuru sahiplerinden başvuru sırasında 1.000-TL başvuru bedeli alınacaktır.
4. Kimlik tespiti için Nüfus Cüzdanı ibraz etmek şartı aranacaktır. Başvurular şahsen yapılacaktır. Başvuruların kabul edileceği yer: T. Halk Bankası AŞ.’nin İstanbul ilindeki tüm yetkili şubeleridir. 18 Temmuz 2018 tarihinde başvurular iade edilecek.


Sözleşmeler konutların şerefiyeli satış fiyatları ile sözleşme imzalama işlemlerine ilişkin detaylar ileri bir tarihte belirlenecek ve ilan edilecek.

Alt gelir grubu projelerinde hak sahibi olup sözleşme imzalayanlar konutlarını borçları bitene kadar devredemeyeceklerdir.
 


Geri Dön