28 / 04 / 2024

TOKİ Sivas Doğanşar’da 608 bin TL'ye ev sahibi olun!

TOKİ Sivas Doğanşar’da 608 bin TL'ye ev sahibi olun!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Sivas Doğanşar 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Sivas projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 8 soruda TOKİ Sivas Doğanşar 2022 ucuz konut projesinin detayları…



Milyonlarca asgari ücretlinin merakla beklediği TOKİ’nin en büyük sosyal konut projesi şeklinde lanse edilen projeyle ilişkin bütün ayrıntılar resmen açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili gerçekleştirdiği basın açıklamasında TOKİ sosyal konut projesi için başvurularının bugün itibariyle başlayacağını da duyurmuştu.

İlk Evim ve İlk İşyerim etiketiyle 81 şehirde hayata geçirilmesi planlanan dev sosyal konut projesinin merak edilen tüm sorular cevaplandı. Projede hayata geçirilecek olan 2+1 ve 3+1 konutların fiyatları ve taksitleri belli oldu.

TOKİ Sivas Doğanşar’da 608 bin TL ye ev sahibi olun!

TOKİ, 250 bin konut projeleri çerçevesinde Sivas’ta da birçok projeye imza atacak. TOKİ tarafından açıklanan liste ile hangi ilde de, hangi ilçede kaç adet sosyal konut inşa edileceği açıklandı. En çok merak edilen projelerden biri Sivas Doğanşar oldu.

TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında Sivas’ın da pek çok ilçesinde yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ Doğanşar projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

Peki, TOKİ Sivas Doğanşar projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 8 soruda TOKİ Sivas Doğanşar 2022 sosyal konut projesi...


Geri Dön