13 / 05 / 2024

TOKİ Trabzon'da 84 bin lira peşinatla ev satıyor! Başvurular o tarihte başlıyor!

TOKİ Trabzon'da 84 bin lira peşinatla ev satıyor! Başvurular o tarihte başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Çaykara'da yer alan 2 adet konutu satışa çıkardı. İşte detaylar...



Proje dahilinde satışa sunulan konut adedinden fazla başvuru olduğu takdirde, 06 Temmuz 2022 tarihinde başvuruda bulunanlar ve noter huzurunda “Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” çekim işlemleri kategori önceliğine göre yapılacak.

Başvurulan projenin bulunduğu Çaykara ilçe sınırları içerisinde 3 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması ya da Çaykara ilçe nüfusuna kayıtlı olması, (İlçe nüfusuna kayıtlı olmayan hak sahiplerinden sözleşme aşamasında adrese dayalı nüfus kayıt sisteminden alınacak belge talep edilecek)

TOKİ Trabzon da 84 bin lira peşinatla ev satıyor! Başvurular o tarihte başlıyor!

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, söz konusu ilk taksit ödeme tarihi; Konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacak.

Kura çekimi sonucunda; konut satın alma hakkı elde edemeyenlerin başvuru bedelleri 13 Temmuz 2022, konut satın alma hakkı kazandığı halde sözleşme imzalamayan asil hak sahiplerinin başvuru bedelleri 25 Temmuz 2022, yedek hak sahiplerinin başvuru bedelleri ise 29 Temmuz 2022 tarihinden itibaren başvuru sahiplerine verilecek.

TOKİ'den yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksitle satılık arsa fırsatı! 27 ilde resmen başlıyor! 

TOKİ'den aylık 2.500 TL taksitle sıfır konut müjdesi! Başvurular başladı! Ucuz ev arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın!

TOKİ'den konut almak isteyenlere büyük müjde! 18 il için bugün resmen başladı! Sakın kaçırmayın! İşte il il tam liste!


Geri Dön