28 / 04 / 2024

TOKİ Trabzon'da 84 bin lira peşinatla ev satıyor! Başvurular o tarihte başlıyor!

TOKİ Trabzon'da 84 bin lira peşinatla ev satıyor! Başvurular o tarihte başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Çaykara'da yer alan 2 adet konutu satışa çıkardı. İşte detaylar...



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Çaykara'da yer alan 2 adet konut için başvuru dönemini başlatıyor. 

Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri’ne özel olarak satışa çıkarılacak olan TOKİ Trabzon projesi için başvurular 27 Haziran tarihinde başlıyor.

Kuralı olarak satışa çıkarılan TOKİ Trabzon projesi için son başvuru tarihi 29 Haziran 2022 olarak belirlendi. Trabzon TOKİ'nin kura çekimi 6 Temmuz'da yapılacak.

TOKİ Trabzon da 84 bin lira peşinatla ev satıyor! Başvurular o tarihte başlıyor!

Başvuruların Halk Bankası aracılığıyla kabul edildiği TOKİ Trabzon projesinden yüzde 10 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ Trabzon Çaykara'da yer alan iki adet konutun satış bedelleri 840 bin 236 lira olarak belirlenirken, peşinat bedelleri ise 84 bin 23 lira olarak belirlendi.

TOKİ Çaykara Konutları için ödenecek taksit bedelleri 3 bin 150 TL olarak belirlenirken, proje için 240 ay vade sağlanıyor. 

Çaykara TOKİ'deki konutların brüt alanı 120.4  metrekare, net alanı ise 97.52 metrekare olarak belirlendi.


Geri Dön