27 / 04 / 2024

TOKİ Van projesi için düğmeye bastı! Tam 89 yeni konut geliyor!

TOKİ Van projesi için düğmeye bastı! Tam 89 yeni konut geliyor!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van projesinin ihale tarihini de açıkladı. Projede toplam 89 adet konut yer alacak.



Dar gelirliler için 81 ilde toplamda 250 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van projesinin de ihale tarihini duyurdu.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Van projesi Çatak ilçesi'nde yükselecek. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, ihale tarihi de belli olan TOKİ Van Çatak projesinde toplam 89 adet konut yer alacak.

TOKİ Van projesi için düğmeye bastı! Tam 89 yeni konut geliyor!

TOKİ'nin resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre 89 adet konutun yanı sıra altyapı ve çevre düzenlemesi işine de yer verilen TOKİ Van projesi Adnan Menderes Mahallesi'nde yükselecek.

Vanlıların yüzünü güldüren TOKİ Van Çatak projesinin ihalesi 18 Kasım 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek. Merakla beklenen TOKİ Van Çatak projesinin yer tesliminden itibaren 500 takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 
 


Geri Dön