28 / 04 / 2024

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası yarın başlıyor!

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası yarın başlıyor!

TOKİ ikinci indirim kampanyasına başvurular yarın başlıyor. Peki TOKİ ikinci indirim kampanyasından kimler faydalanacak? Son başvuru tarihi ne zaman? İşte tüm merak edilenler...



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için düzenlenecek ikinci indirim kampanyasına başvurular yarın başlıyor. Kampanya kapsamında yüzde 22 indirim uygulanacak.

Son tarih 18 Ekim

Yarın başvuruları başlayacak yüzde 22 indirim uygulanacak kampanya kapsamında  TOKİ  2019 ikinci indirim kampanyası 18 Ekim'de sona erecek.  

Kimler faydalanabilecek?

Kampanyada satışları 2018'in Haziran ayının 30. gününe kadar vadeli olarak idareden konut ve iş yeri satın almış olup, geri ödeme taksitleri en geç 30 Haziran 2018 yılından önce başlayan konut ve iş yerleri alıcıları yararlanabilecek.

Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların  son başvuru tarihine kadar başvuruda bulunması gerekiyor. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanılamıyor.

Taksit sayısı 12 ay ve daha az kalan projeler indirim kampanyasına dâhil edilmedi. Kampanyadan faydalanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları, Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalamış oldukları aracı bankalardan konut kredisi kullanabiliyor.

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası yarın başlıyor!

TOKİ'den ikinci indirim kampanyası 2019!

5 soruda TOKİ ikinci indirim kampanyası 2019!

 


Geri Dön