30 / 04 / 2024

toki indirimi ne zaman

toki indirimi ne zaman

TOKİ ikinci indirim kampanyasına başvurular yarın başlıyor. Peki TOKİ ikinci indirim kampanyasından kimler faydalanacak? Son başvuru tarihi ne zaman? İşte tüm merak edilenler...

2016 TOKİ indirimi ne zaman olacak?

TOKİ, bu yıl finansal açıdan ihtiyacı olmadığı için geleneksel indirimini yapmayacaktı. Ancak, yoğun talep üzerine karar değişikliğine gidildi. Peki, 2016 TOKİ indirimi ne zaman olacak?

TOKİ 2016 indirimi yılın ikinci yarısında!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı geleneksel olarak yaptığı indirimi bu yıl finansal açıdan ihtiyacı olmadığı için düşünmüyordu ancak vatandaşlardan gelen talep üzerine 2016 yılının ikinci yarısında indirim uygulanacak.

TOKİ indirim kampanyası tarihleri, indirim oranı netleşti!

TOKİ 2015 yılı için yapacağı indirim kampanyasında oran ve tarihler netleşti... TOKİ, yarın bu bilgileri yarın basına ve kamuoyuna duyurmaya hazırlanıyor... TOKİ indirim kampanyası 2015 net tarihleri ve indirim oranı ilk kez Emlakkulisi.com'da...

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası 2015 ne zaman?

TOKİ 2015 yılında yüzde 20 indirim kampanyasını ne zaman yapacak? TOKİ indirim kampanyası 2015 yılında ne zaman yapılacak? TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası 2015 ne zaman? TOKİ 2015 indirim kampanyası ne zaman başlayacak?

Toki indirim kampanyası 2014 yılında ne zaman?

TOKİ indirim kampanyası 2014 ne zaman yapılacak? Toki 2014 yılında indirim kampanyası yapacak mı, yapmayacak mı? TOKİ indirim kampanyası 2014 yılında yok mu? TOKİ indirim kampanyası 2014 ne zaman olacak?..

TOKİ indirim kampanyası sonbaharda!

TOKİ, 2014 yılı içinde indirim kampanyası yapacak mı? TOKİ indirimleri 2014 yılında ne zaman başlayacak? TOKİ konutlarında indirim kampanyası ne zaman? İşte TOKİ 2014 yılı indirim kampanyasına dair sorulara cevaplar...

Çorum'da emekliler için yapılan TOKİ konutları ne zaman teslim edilecek?

Çorum’da emekliler için yapımına 6 sene önce başlanan TOKİ konutları henüz teslim edilmedi. CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, TBMM Genel Kurulu’nda söz aldı ve konuyu gündeme getirdi. İşte o açıklamalar...

Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak? 

Kasım ayının gelmesiyle birlikte indirim kampanyaları peş peşe açıklandı. Peki, Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak?

Öğrencilerin merakla beklediği vergi indirimi ne zaman gelecek? iPhone fiyatları kaç para olacak?

Cumhurbaşkanı'nın vaadi olan öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar satışı ile alakalı detaylar merakla bekleniyordu. Cumhurbaşkanı'ndan ilk açıklama yapıldı. Peki iPhone fiyatları ne kadar olur? İşte detaylar...

Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar indirimi ne zaman başlıyor? Tarih belli oldu mu? Son dakika gelişmesi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim öncesinde üniversite öğrencileri için tek seferliğe mahsus vergisiz cep telefonu ve bilgisayar alabileceğini duyurmuştu. Peki Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar indirimi ne zaman başlıyor? 

Öğrenciler rakamlar tek tek açıklandı! ÖTV'siz telefon fiyatları kaç lira? Öğrencilere ÖTV indirimi ne zaman başlayacak?

Öğrencilere ÖTV indiriminin ne zaman yapılacağı henüz açıklanmadı. Peki ÖTV'siz telefon fiyatları kaç lira?

Ticari araçlarda ÖTV indirimi ne zaman başlayacak?

Vatandaşlar, ticari araçlarda ÖTV indiriminin ne zaman başlayacağını merak ediyor. ÖTV indirimi kapsamında; şehir içi taksi, dolmuş, minibüs, midibüs gibi pek çok araca indirim gelecek. Peki ÖTV indirimi ne kadar olacak, ne zaman başlayacak?

TOKİ 2+1, 3+1 konut ödeme planı açıklandı mı? TOKİ ödemeleri ne zaman başlıyor? Başvuranlar hemen bakın! 

"TOKİ ödeme planı nasıl olacak?" sorusunun yanıtı son günlerde sık sık araştırılıyor. Kura çekilişlerinin tamamlanmasının ardından peşinat ve taksit ödemeleri merak edilmeye başlandı. Peki TOKİ ödemeleri ne zaman yapılacak? 

TOKİ taksitleri ne zaman başlayacak 2023? TOKİ taksidi ne zaman başlar? TOKİ taksitleri ne zaman başlıyor 2023?

TOKİ kuraları hala devam ediyor. Kuralar devam ederken, TOKİ taksitlerinin ne zaman başlayacağı merakla soruluyor. İşte bu konudaki detaylar!

2023 TOKİ kura çekiliş tarihleri! TOKİ kuraları ne zaman, hangi gün çekilecek? İzmir, Edirne, Tekirdağ...

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle ertelenen TOKİ kuralarının çekileceği tarih binlerce kişi tarafından sorgulanmaya başladı. İzmir, Edirne ve Tekirdağ’da yaşayanlar, TOKİ İzmir kuraları ne zaman, hangi tarihte? sorusuna yanıt arıyor.

Kadınlar gününe özel bu indirimi sakın kaçırmayın! Pırlantada dev fırsat! Sirius pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi

Sirius pırlanta Kadınlar gününe özel yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Kadınlar gününe özel bu indirimi sakın kaçırmayın! Sirius pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi...

2+1, 3+1 TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ 2023 kura takviminde son dakika! İl il...

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerindeki 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerin ardından TOKİ kuraları ile ilgili de bir gelişme yaşandı. 2+1 3+1 TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ 2023 kura takviminde son dakika! İl il...

TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? Ertelenen tarihler açıklandı mı? TOKİ 2023 yeni kura takvimi...

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim projesine başvuran vatandaşlar son dakika gelişmelerini merakla araştırıyor. Peki TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? Ertelenen tarihler açıklandı mı? TOKİ yeni kura takvimi...

Sevgililer günü indirimi başladı! Yüzde 40 indirim! Küpeden yüzüğe ne ararsan var! Sirius 7 Şubat 2023 fiyat listesi

En önemli günlerden biri olan 14 Şubat sevgililer gününe sayılı günler kaldı. Sevdikleri için hediye arayanlar indirimleri takip ediyor. Sirius pırlantada sevgililer günü indirimi başladı.  Yüzde 40 indirim! Küpeden yüzüğe ne ararsan var!

toki indirimi ne zaman Haberi

toki indirimi ne zaman

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için düzenlenecek ikinci indirim kampanyasına başvurular yarın başlıyor. Kampanya kapsamında yüzde 22 indirim uygulanacak.

Son tarih 18 Ekim

Yarın başvuruları başlayacak yüzde 22 indirim uygulanacak kampanya kapsamında TOKİ 2019 ikinci indirim kampanyası 18 Ekim'de sona erecek.  

Kimler faydalanabilecek?

Kampanyada satışları 2018'in Haziran ayının 30. gününe kadar vadeli olarak idareden konut ve iş yeri satın almış olup, geri ödeme taksitleri en geç 30 Haziran 2018 yılından önce başlayan konut ve iş yerleri alıcıları yararlanabilecek.

Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların  son başvuru tarihine kadar başvuruda bulunması gerekiyor. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanılamıyor.

Taksit sayısı 12 ay ve daha az...