27 / 04 / 2024

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası yarın sona eriyor!

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası yarın sona eriyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi'ne borcu olanları yakından ilgilendiren indirim kampanyasında sona gelindi. Kampanya yarın sona eriyor. İşte TOKİ indirim kampanyası 2022 ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının 2022 indirim kampanyası yarın sona eriyor. 

TOKİ indirim kampanyası 2022 ile ilgili olarak paylaşılan ayrıntılara göre; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, bu sene borcunu peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için yüzde 25'lik indirim fırsatı sunuyor. 

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası yarın sona eriyor!  

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının 2022 indirim kampanyasından geri ödeme taksitleri Haziran 2021'in sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yeri alıcıları yararlanabiliyor. 

Yine TOKİ'den konut alan vatandaşların yüzünü güldüren TOKİ 2022 indirim kampanyası çerçevesinde arsa alıcıları için de yüzde 12,5 oranında indirim sağlanıyor. 

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası yarın sona eriyor!  

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen vatandaşlar için başlatılan indirim kampanyasının son tarihi 19 Ekim olarak açıklanmıştı. Kampanya yarın sona eriyor. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen yüzde 25 indirim kampanyası ile tüm borcunu ödeyemeyecek olan vatandaşlar da faydalanabiliyor. Borcun tamamını ödeyemeyecek olanlar, borç bakiyesinin yüzde 25’lik kısmından daha az olmaması koşuluyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı yakalıyor. 


Geri Dön