29 / 04 / 2024

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyasında son gün bugün! Sakın kaçırmayın!

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyasında son gün bugün! Sakın kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi'ne borcu olanları yakından ilgilendiren indirim kampanyası bugün sona eriyor.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının yüzde 25 indirim kampanyası bugün sona eriyor.

TOKİ indirim kampanyası 2022 kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, bu yıl borcunu peşin ödeyerek, tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için tam yüzde 25 oranında bir indirim yapıyor.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, TOKİ'nin 2022 indirim kampanyasından geri ödeme taksitleri 2021'in haziran ayı sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yeri alıcıları faydalanıyor. Yine Toplu Konut İdaresi Başkanlığından konut alanların yüzünü güldüren TOKİ 2022 indirim kampanyası kapsamında ayrıca arsa alıcılarına yüzde 12,5 oranında indirim yapıldı.

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyasında son gün bugün! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyenler için başlatılmış olan indirim kampanyası için bugün son gün olarak belirtildi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 2022 indirim kampanyasından bütün borç bakiyesini kapatamayacak olanlar da faydalanabilecek. Borcun tamamını kapatamayacak olanlar borç bakiyesinin yüzde 25’lik kısmında az olmamak kaydıyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 25 indirim imkanından faydalanıyor.

TOKİ Yüzde 25 indirim kampanyasından faydalanmak isteyenler ilgili bankaya başvuru yapıyor. Söz konusu tarihten sonraki borç kapatmalarında indirim oranından yararlanılamıyor.


Geri Dön