27 / 04 / 2024

TOKİ'den Bursa'nın o ilçesine yeni proje müjdesi! TOKİ'den konut bekleyenler bu tarihe aman dikkat!

TOKİ'den Bursa'nın o ilçesine yeni proje müjdesi! TOKİ'den konut bekleyenler bu tarihe aman dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa'da 103 konutluk yeni proje inşa edecek. Bursalıların yüzünü güldüren projenin ihalesi bugün yapılacak.



Çalışmalarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa'da inşa edeceği yeni projesi için resmen start verdi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, TOKİ'nin merakla beklenen Bursa 2023 projesi Büyükorhan'da inşa edilecek.

TOKİ den Bursa nın o ilçesine yeni proje müjdesi! TOKİ den konut bekleyenler bu tarihe aman dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Büyükorhan projesinde 103 yeni konut yer alacak. Merakla beklenen proje Orhan Mahallesinde yükselecek.

Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Büyükorhan Mahallesi projesinde konutların dışında ticari alanlar yer alacak mı? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Büyükorhan Orhan Mahallesi projesinin ihalesi saat kaçta yapılacak?


Geri Dön