30 / 04 / 2024

TOKİ'den İstanbul'un o ilçesine 431 konutluk yeni proje müjdesi! TOKİ'den konut bekleyenler bu tarihe dikkat!

TOKİ'den İstanbul'un o ilçesine 431 konutluk yeni proje müjdesi! TOKİ'den konut bekleyenler bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Gaziosmanpaşa'da 431 konutluk yeni proje inşa edecek. İstanbulluların yüzünü güldüren projenin ihalesi yarın yapılacak.



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da inşa edeceği yeni projesi için start verdi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, TOKİ'nin merakla beklenen İstanbul 2023 projesi Gaziosmanpaşa'da inşa edilecek.

TOKİ den İstanbul un o ilçesine 431 konutluk yeni proje müjdesi! TOKİ den konut bekleyenler bu tarihe dikkat!

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa 2023 projesinde 431 yeni konut yer alacak. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi olarak hayata geçirilecek olan TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesi Yıldıztabya Mahallesi'nde inşa edilecek.

Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi projesinde konutların dışında ticari alanlar yer alacak mı? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi projesinin ihalesi saat kaçta yapılacak?
 


Geri Dön