17 / 05 / 2024

TOKİ'den İstanbul'un o ilçesine 431 konutluk yeni proje müjdesi! TOKİ'den konut bekleyenler bu tarihe dikkat!

TOKİ'den İstanbul'un o ilçesine 431 konutluk yeni proje müjdesi! TOKİ'den konut bekleyenler bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Gaziosmanpaşa'da 431 konutluk yeni proje inşa edecek. İstanbulluların yüzünü güldüren projenin ihalesi yarın yapılacak.



Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi projesinde konutların dışında ticari alanlar yer alacak mı? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi projesinin ihalesi saat kaçta yapılacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde yer alan detaylara göre, TOKİ'nin Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi projesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi olarak inşa edilecek. 

Altyapı ve çevre düzenlemesi işine de yer verilen TOKİ Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi 2023 projesinde 431 adet konut yer alacak. Söz konusu projede konutların dışında ticari alanlara yer verilmeyecek.

Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşinin de yer alacağı TOKİ Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesinin ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ den İstanbul un o ilçesine 431 konutluk yeni proje müjdesi! TOKİ den konut bekleyenler bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:

İstanbul İli Gaziosmanpaşa İlçesi Yıldıztabya Mahallesi 1. Kısım (5. Bölge) Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap 431 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ve Diyafram Duvar İmalatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı

TOKİ'ye borcu olanlar dikkat! Yüzde 25 indirim kampanyası işte bu tarihte sona erecek!

TOKİ İstanbul 2023 projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi! 641 konutluk yeni proje için büyük gün yarın!


Geri Dön