11 / 05 / 2024

TOKİ'den Bursa'nın o ilçesine yeni proje müjdesi! TOKİ'den konut bekleyenler bu tarihe aman dikkat!

TOKİ'den Bursa'nın o ilçesine yeni proje müjdesi! TOKİ'den konut bekleyenler bu tarihe aman dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa'da 103 konutluk yeni proje inşa edecek. Bursalıların yüzünü güldüren projenin ihalesi bugün yapılacak.



Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Büyükorhan Mahallesi projesinde konutların dışında ticari alanlar yer alacak mı? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Büyükorhan Orhan Mahallesi projesinin ihalesi saat kaçta yapılacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde yer alan resmi bilgilere göre, TOKİ'nin Bursa projesinin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ den Bursa nın o ilçesine yeni proje müjdesi! TOKİ den konut bekleyenler bu tarihe aman dikkat!

Altyapı ve çevre düzenlemesi işini de bulunduğu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Büyükorhan Orhan Mahallesi 2023 projesinde 103 adet konut yer alacak. Ayrıca söz konusu projede konutların dışında ticari alanlara yer verilmeyecek.

Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşinin de yer alacağı TOKİ Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesinin ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:

Bursa İli Büyükorhan İlçesi Orhan Mahallesi 103 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ İzmir 2023 projesinde Temmuz 2023 müjdesi geldi! 614 yeni konut için resmen açıklanan bu tarihi aman kaçırmayın!

TOKİ Yalova projesinde son dakika! O ilçedeki 117 yeni konut için tarih belli oldu!

TOKİ Kocaeli Körfez projesi için yeni tarih açıklandı! Tam 496 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!


Geri Dön