26 / 08 / 2024

TOKİ'den Çanakkalelilere büyük müjde! 509 yeni konutu kaçırmayın!

TOKİ'den Çanakkalelilere büyük müjde! 509 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. TOKİ Çanakkale projesinde 509 konutun yanı sıra 25 dükkan da yer alacak.



İnşa edeceği 250 bin yeni oknutun kura çekilişlerini peş peşe gerçekleştiren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çanakkale projesinin ihale tarihini de açıkladı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çanakkale projesi Merkez ilçesinde inşa edilecek. TOKİ'nin resmi web sitesinde yer alan detaylara göre, TOKİ'nin Çanakkale projesi Cevatpaşa Mahallesi'nde inşa edilecek.

TOKİ den Çanakkalelilere büyük müjde! 509 yeni konutu kaçırmayın!

Yine Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, TOKİ'nin Çanakkale Merkez projesinde toplam 509 konut yer alacak.

İhalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek olan TOKİ Çanakkale projesinde konutların yanı sıra 25 adet dükkana da yer verilecek.

Altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yer aldığı TOKİ Çanakkale projesinin yer tesliminden itibaren 600 takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 


Geri Dön