05 / 05 / 2024

TOKİ'den dar gelirlilere son dakika müjdesi! 81 ildeki 150 bin konut için geri sayım başladı! Sakın kaçırmayın!

TOKİ'den dar gelirlilere son dakika müjdesi! 81 ildeki 150 bin konut için geri sayım başladı! Sakın kaçırmayın!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 81 kentte inşa edeceği projeler için geri sayım başladı. Söz konusu projeler için yüzde 10 peşinatın yanı sıra 180-240 ay vade imkanı sağlanacak.



Yine aktarılan detaylara göre, 150 bin sosyal konut projesine başvuru yapmak isteyenlerin TOKİ'den konut satın almamış olması ve konut kredisi kullanmamış olması gerekiyor. (Şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri kategorisi hariç) 

TOKİ 150 bin konut projesine başvuru yapacakların kendisine, eşine ya da velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı kat irtifaklı / kat mülkiyetli bağımsız bir bölümünün veya müstakil bir konutunun (tarla, bağ, bahçe, köy evi ve işyeri hariç) olmaması da gerekli şartlar arasında yer alıyor.

Ayrıca merakla beklenen projelerin açıklanacak olan başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması da (eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmıyor) gerekiyor. 

TOKİ den dar gelirlilere son dakika müjdesi! 81 ildeki 150 bin konut için geri sayım başladı! Sakın kaçırmayın!

TOKİ'nin 81 ilde hayata geçireceği projeler için geri sayım başladı. Söz konusu projeler için başvuruların Ağustos ayında başlaması planlanıyor. İşte liste...

TOKİ'nin 81 ilde hayata geçireceği proje listesi şu şekilde: Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkâri, Hatay, Iğdır, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kilis, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Siirt, Sinop, Sivas, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Van, Yalova, Yozgat, Zonguldak.

TOKİ gurbetçi projesi için tarih belli oldu! TOKİ'den ucuz konut bekleyen gurbetçiler dikkat!

TOKİ'nin Kurban Bayramı müjdesi belli oldu! Kıyıda köşede 38 bin liranız varsa siz de 2+1  konut sahibi olabilirsiniz!

TOKİ 1 Eylül'de düğmeye basıyor! Milyonlarca dar gelirliye son dakika müjdesi! Bu illere tam 4.800 yeni konut geliyor!

 

Geri Dön