19 / 05 / 2024

TOKİ'den dev arsa satışı! İller belli oldu: İşte şartlar

TOKİ'den dev arsa satışı! İller belli oldu: İşte şartlar

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı TOKİ, İstanbul, Ankara ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 28 ildeki 503 arsayı açık artırmayla satışa sunacak. İşte tüm detaylar...



TOKİ ARSA SATIŞI HANİ İLLERDE? 

TOKİ, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde hizmet vermeye devam ediyor. Konut projeleriyle gündeme gelen TOKİ arsa satışına da başladı. Kamuya ait olan arazileri parselleyerek sosyal tesis, konut ve turizm alanlarında kullanıma açan kurum bu kez arsa satışına başladı. TOKİ arsa satışlarını açık artırma usulüne göre yapıyor.

48 ay vade ile yüzde 35 peşinat ile ödeme kolaylığı da sağlayan TOKİ uygun ödeme imkanları tanıyor. TOKİ arsa satışı da oldukça iyi fırsat sunuyor.

TOKİ 28 ŞEHİRDE ARSA SATIYOR 

Resmi web sitesinden yeni duyuru yayınlayan TOKİ 28 şehirde 503 arsa satışına çıktı. Muhammen bedeli 11 milyon 270 bin 792 lira olarak yaklaşık 3 milyon metrekare arsayı şu şehirlerde satışa çıkardı:

Çanakkale, Bursa, Balıkesir, Aydın, Ankara, Adana, Kayseri, İzmir, İstanbul, Gaziantep, Eskişehir, Elazığ, Diyarbakır, Mersin, Kütahya, Konya, Kocaeli, Muğla, Uşak, Tokat, Tekirdağ, Şanlıurfa, Osmaniye, Van.


Geri Dön