28 / 04 / 2024

TOKİ'den son dakika müjdesi! 81 ildeki ucuz konutlar için düğmeye bastı! Projeler o tarihte başlıyor! Hemen bakın!

TOKİ'den son dakika müjdesi! 81 ildeki ucuz konutlar için düğmeye bastı! Projeler o tarihte başlıyor! Hemen bakın!

Dar ve orta gelirli aileler Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen 150 bin konut projesi ile ilgili son gelişmeleri merak ediyor ve araştırıyor. Peki TOKİ 150 bin konut başvurusu ile ilgili detaylar belli oldu mu? Projeler hangi illerde?  İşte il il TOKİ projeleri!



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesini başlattıklarını dile getirerek, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı sosyal konut projesi 2022 ile 81 ilde dar gelirli, emekli, yeni evlenecek çift, şehit ve gazi yakınları gibi öncelikli grupların maliyetine ev sahibi olabileceğini kaydetmişti.

Konu ile ilgili olarak son dakika aktarılan son dakika bilgilerine göre, ev sahibi olanlar ve yatırım amacıyla katılım sağlamak isteyenler TOKİ 2022 sosyal konut projesine katılamayacak. 

TOKİ den son dakika müjdesi! 81 ildeki ucuz konutlar için düğmeye bastı! Projeler o tarihte başlıyor! Hemen bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın yaptığı çalışmalarla öncelikle 81 ilde ayrı ayrı konut talepleri belirlenecek. Yapılacak tespitlerden sonra  81 ilin ihtiyaçlarına göre TOKİ öncülüğünde sosyal konutlar inşa edilecek.


Geri Dön