02 / 05 / 2024

TOKİ'den yeni indirim kampanyası geliyor! Resmen açıklandı!

TOKİ'den yeni indirim kampanyası geliyor! Resmen açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada mart ayında TOKİ konutlarına dair yeni bir indirim kampanyası başlatacaklarını belirtti.



Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, mesai arkadaşlarıyla, 50 bin Bakanlık çalışanının her biriyle ayrı ayrı gurur duyduğunu kaydeden Bakan Murat Kurum, şunları dile getirdi: "2019 yılında açıkladığımız 18 maddelik sonuç bildirgemizde yer alan tüm hedeflerimizi hamdolsun hayata geçirdik. Cumhurbaşkanımızın açıkladığı 100 günlük icraat planlarının tamamını yüzde 100 başarı oranıyla gerçekleştirdik. 11. Kalkınma Planı'nda geçen hedeflerin istisnasız tamamıyla ilgili adımları kararlılıkla attık, yatırımlarımızda hedeflenen mesafenin çok üzerine çıktık. Hiçbir ayrım gözetmeksizin, 81 ilimizin tamamındaydık. 350'yi aşkın ziyaret gerçekleştirdik. 972 ilçemizde proje başlatmadık tek bir yer bırakmadık. Milletimizin takdirine mazhar olan yatırım değeri 300 milyar lirayı aşan, 13 bin kalem çevre ve şehircilik yatırımını hep birlikte başlattık."

 

TOKİ den yeni indirim kampanyası geliyor! Resmen açıklandı!

Bakan Murat Kurum, yaptığı açıklamada mart ayında TOKİ konutlarına dair yeni bir indirim kampanyası başlatacaklarını belirtti. Peki TOKİ indirim kampanyası 2022 ne zaman başlayacak? İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...


Geri Dön