10 / 05 / 2024

TOKİ'nin o şehirdeki 118 konutluk yeni projesi için tarih belli oldu!

TOKİ'nin o şehirdeki 118 konutluk yeni projesi için tarih belli oldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Uşak'taki yeni projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte söz konusu proje ile ilgili detaylar...



Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Uşak Ulubey 2023 projesinde konutların dışında ticari alanlar bulunacak mı? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Uşak 2023 projesinin ihalesi saat kaçta yapılacak?

Yeni konut projesi yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde yer alan detaylara göre, TOKİ'nin Uşak Ulubey 2023 projesinin ihalesi 1 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ nin o şehirdeki 118 konutluk yeni projesi için tarih belli oldu!

Altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de bulunduğu TOKİ Çorum Ulubey projesinde 118 adet konut yer alacak. Ayrıca söz konusu projede konutların dışında 2 dükkanlı ticaret merkezi de yer alacak.

Uşak İli, Ulubey İlçesi, Aşağı Mahallesi 118 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi projesinin ihalesi 1 Eylül'de gerçekleştirilecek. Proje Aşağı Mahallesi'nde yükselecek.

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde yayımlanan o  ihale ilanı şu şekilde:

Uşak İli, Ulubey İlçesi, Aşağı Mahallesi 118 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi (2 Dükkanlı) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

 

TOKİ'den o iki yeni konut geliyor! Hemen tek tek açıklanan bu tarihe bakın!

TOKİ Denizli Pamukkale projesinde son dakika! 497 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ'den müjde: Sinop'ta afetzedeler için 158 adet konut inşa edilecek!


Geri Dön