27 / 04 / 2024

TOKİ'nin o şehirdeki 118 konutluk yeni projesi için tarih belli oldu!

TOKİ'nin o şehirdeki 118 konutluk yeni projesi için tarih belli oldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Uşak'taki yeni projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte söz konusu proje ile ilgili detaylar...



Yeni konut projesi yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Uşak'ta inşa edeceği yeni projesi için ihale tarihini duyurdu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde yer alan son dakika detaylarına göre, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Uşak 2023 projesi Ulubey ilçesinde yükselecek.

TOKİ nin o şehirdeki 118 konutluk yeni projesi için tarih belli oldu!

TOKİ Uşak Ulubey 2023 projesinde toplam 118 konut yer alacak. Söz konusu projeler Suyolu Mahallesi ve Bahçelievler Mahallesi'nde yükselecek.

Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Uşak Ulubey 2023 projesinde konutların dışında ticari alanlar bulunacak mı? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Uşak 2023 projesinin ihalesi saat kaçta yapılacak?


Geri Dön