28 / 04 / 2024

Tonlarca ayçiçek yağı yüklü o gemi İstanbul’da!

Tonlarca ayçiçek yağı yüklü o gemi İstanbul’da!

Rusya’da bulunan Yeisk Limanı'ndan çıkan ve toplamda 6 bin 99 ton ayçiçek yağı taşıyan Lilac isimli yük gemisi İstanbul Boğazına ulaştı.



Rusya’da bulunan Yeisk Limanı'ndan çıkan ve toplamda 6 bin 99 ton ayçiçek yağı taşıyan Lilac isimli yük gemisi İstanbul Boğazına ulaştı. Konu ile ilgili olarak aktarılan gelişmelere göre, tonlarca ayçiçek yağı yüklü gemi, Rusya’da yer alan Yeisk Limanı’ndan çarşamba günü çıkmıştı.

Tonlarca ayçiçek yağı yüklü o gemi İstanbul’da!

Sputniknews'in aktardığına göre, Kerç kanalını geçen ve saat 01.30’da İstanbul Boğazına gelen, Lilac isimli  tonlarca yağ yüklü gemi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne ait olan İstanbul Gemi Trafik Hizmetleri Merkezi’nin koordinasyonunda geçiş yaptı.

Tonlarca ayçiçek yağı yüklü o gemi İstanbul’da!

Söz konusu gemi geçişine kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekipleri ve Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı da eşlik etti. Aktarılan detaylara göre, İstanbul Boğazından geçişini tamamlayan tonlarca ayçiçek yağı yüklü gemi, Marmara Denizi’nden geçti ve Çanakkale Boğazı’na doğru yol aldı. Konu ile ilgili yaşanan gelişmelere göre, ayçiçek yağı yüklü geminin 15 Mart 2022 tarihinde Mersin Limanı’na ulaşması bekleniyor.

Ayçiçek yağı hangi markette kaç lira? İşte Migros ve a101 Ayçiçek yağı fiyat listesi!

Ayçiçeği için kritik karar geldi! 4 ilde daha...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön