02 / 05 / 2024

Topkapı 29'un lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Topkapı 29'un lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Akzirve Gayrimenkul’ün İstanbul’un tam ortasında, Topkapı’da hayata geçirdiği yeni projesi Topkapı 29'un lansmanı yapıldı. Projeye yoğun ilgi gösterildi.



3.05 Tavan Yüksekliği, Her Dairesi Balkon, Bahçe Ve Teraslı, Nefes Alan Sağlıklı Evler 

Topkapı 29 projesinde 5 ile 15 katlı olmak üzere toplam 16 ayrı blok bulunuyor. Projede 1.441 konut yer alıyor. 1+1’den 5+1’e değişen ve hepsi balkonlu, bahçeli ve teras bahçeli hepsi nefes ve ışık alan konut tipleri yaratıcı dokunuşlarla değer kazanıyor. Topkapı 29 Evleri projesinde her konut balkonu, bahçesi ya da teras bahçesiyle nefes alıp nefes veriyor. Bu açık alanlarla yemyeşil bir doğa da evlerin içine taşınıyor. Tüm daireler 8 metrekare ile 28 metrekare arasındaki geniş balkonları veya 35 metrekare ile 80 metrekare arasındaki özel bahçeleri ve teras bahçeleriyle nefes alan yaşam vadediyor. Tüm konutlarda 3.05 metre tavan yüksekliğine sahip proje, insan odaklı tasarımını, geniş yeşil alanları ve yeşile özgü zenginlikleriyle çeşitli hale getiriyor. 

Topkapı 29 un lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Her Yaştan İnsan İçin Sürdürülebilir Bir Tasarım Anlayışı 

Topkapı 29 projesinin doğaya saygıyla yapılan yeşil binaları, çevre dostu bina sertifikasyon sistemi LEED v4 Gold adaylık sürecine girdi. Enerji ve su tasarrufuyla, atıkları minimuma düşürerek, bina içlerinde hava kalitesini yükselterek, çevreye ve sahiplerine saygıyla ihayata geçiriliyor. Elektrikli otomobil şarj istasyonları, bisiklet parkurları ve enerjinin akıllı kullanımı da projenin ekosistemine büyük bir değer sağlıyor. Diğer taraftan insanı merkeze alan tasarım çizgisi ile ön plana çıkan Topkapı 29 projesiyle, hem projeye hem bölgeye bir park da kazandırılacak.


Geri Dön