28 / 04 / 2024

Topkapı Inİstanbul Gala Evleri fiyatları!

Topkapı Inİstanbul Gala Evleri fiyatları!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

Topkapı Inİstanbul Gala Evleri fiyatları daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Teslimlerin 3 yıl sonra gerçekleşeceği proje 80 dönümlük arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.



Toplam yatırım bedeli 470 milyon dolar olarak belirlenen  Inİstanbul Gala  Davutpaşa'da daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Proje 788 adet üniteden meydana geliyor.


Topkapı Inİstanbul Gala Evleri fiyatları kapsamında lansmana özel avantajlar sağlanıyor. Projede konutların büyüklükleri 48 metrekareden başlıyor, 308 metrekareye kadar ulaşıyor. 


E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre olan Davutpaşa Inİstanbul Gala'da yüzde 1 peşin ödemelerde, 30 ay 0 faiz avantajı sağlanıyor. 


Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında hayata geçirilen Inİstanbul Gala Rezidans Nef ve İş GYO imzası taşıyor. Proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor.


İş GYO Inİstanbul Gala'da kapalı otopark, sinema, oyun alanları, mescit, yüzme havuzu, asansör, kreş, basketbol sahası, güvenlik gibi sosyal imkanlar yer alıyor. Projenin 2018 yılının 2. yarısında teslim edilmesi öngörülüyor.


Topkapı Inİstanbul Gala Evleri fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje metrobüse ise 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta bulunuyor. 


Inİstanbul Gala Davutpaşa satış ofisi 

Telefon : 444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön