05 / 05 / 2024

Toprak Holding'den TMSF'ye taciz mail'i

Toprak Holding'den TMSF'ye taciz mail'i

TMSF, internette de operasyona başladı. Sürekli olarak hakaret e-mail'leri alan Fon, postaların Toprak Holding'ten geldiğini belirledi



Batık banka operasyonları ile gündemden düşmeyen Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), son olarak e-posta operasyonu gerçekleştirdi. E-posta operasyonu, TMSF Başkanı Ahmet Ertürk başta olmak üzere TMSF yöneticilerine değişik isimler altında gelen ve içinde hakaret dolu mail'ler nedeniyle yapıldı. Hakaret içeren e-postalarla ilgili olarak Şişli Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunan TMSF, postaların Toprak Holding'e ait bilgisayarlardan geldiğini tespit etti.

SÜREKLİ GÖNDERİLİYOR

TMSF Başkanı Ahmet Ertürk ile ilgili yapılan bir yorum, anında tüm TMSF yönetiminin e-posta adreslerine gönderiliyordu. Yapılan inceleme sonucunda, e-postaların Toprak İnşaat'a ait bilgisayarlardan geldiği belirlendi. Toprak Holding'in Bilgi İşlem Sorumlusu İbrahim Kavak'ın ifadesine başvuruldu. Kavak, e-postaların hangi bilgisayardan çıktığını tespit edemeyeceklerini bildirdi. TMSF ise şimdi bu bilgisayarları tespit etmeye çalışıyor. Toprakbank'ın eski sahibi Halis Toprak da, TMSF'nin Toprakbank'tan kaynaklanan alacaklarını tahsil etmeye yönelik işlemlerini ilanlarla eleştirmişti.
Hüseyin ÖZAY/Star


Geri Dön