30 / 04 / 2024

Toroslar İnşaat Emerald Park satış ofisi!

Toroslar İnşaat Emerald Park satış ofisi!

Firma: Toroslar İnşaat

Proje: Emerald Park

Toroslar İnşaat Emerald Park satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. Emerald Park projesi Alanya'nın Avsallar mevkiinde inşa ediliyor. Emerald Park' ta teslimlerin Eylül 2014' te yapılması bekleniyor...




Emerald Park projesi  Toroslar İnşaat  tarafından Antalya'nın Alanya ilçesinde hayata geçiriliyor.  Emerald Park  Evleri denize çok yakın bir mesafede konumlandırılıyor.


Emerald Park Konutları 4 blokta 196 adet daireden meydana geliyor. Emerald Park'ta yer alan normal daireler stüdyo, 1+1, 2+1 olarak, dubleks daireler ise 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.


Toroslar İnşaat Emerald Park satış ofisini arayarak projeyle ilgili daha detaylı bilgileri alabilirsiniz. Alanya Emerald Park Evleri 9 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde Avsallar mevkiinde yükseliyor.


Emerald Park Evleri'nde yüzme havuzu ve çocuk havuzu, çocuklar için oyun alanı, su kaydırakları, Türk Hamamı, masaj salonu,sauna ve fitness merkezi gibi sosyal imkanlar alıcılarını bekliyor.


Emerald Park projesi Alanya Şehir Merkezi'ne 22km, Avsallar Şehir Merkezi' ne yürüyüş mesafersinde, plaja 750m yamaç, manzaralı bir konumdadır. Ayrıca Yeni Gazipaşa Hava Limanı'na 50 dakika uzaklıkta bulunmaktadır.


Emerald Park Konutları 4 blokta 196 adet daireden meydana geliyor. Emerald Park'ta yer alan normal daireler stüdyo, 1+1, 2+1 olarak, dubleks daireler ise 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı ve büyüklükleri 36 metrekare ile 168 metrekare arasında değişiyor.


Alanya Emerald Park Konutları'nda yer alan dairelerin fiyatları 68 bin liradan başlıyor ve 350 bin liraya kadar çıkıyor. Emerald Park Evleri'nde konutların anahtar teslimlerinin Eylül 2014'te yapılması hedefleniyor.


Toroslar İnşaat Emerald Park satış ofisi!

Telefon: 0242 511 99 90


Toroslar İnşaat Emerald Park satış ofisi!

Web Adresi: www.toroslar.com.tr


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön