29 / 04 / 2024

Torunlar GYO Türkiye'nin en prestijli otellerinden birini inşa edecek!

Torunlar GYO Türkiye'nin en prestijli otellerinden birini inşa edecek!

İstanbul'un denize sıfır konumdaki en değerli arazilerinden biri olan Beykoz'daki Paşabahçe arsası, geçen yıl 355 milyon dolar fiyatla Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından satın alınmıştı...



İstanbul Boğazı nın iki yakasına dev turizm kompleksleri art arda yatırıma soyunuyor. Kuruçeşme'de Astaş Gayrimenkul önderliğinde Mandarin Oriental Oteli ni kurmak için çalışma yürütülürken, ihalesini Doğuş'un kazandığı Galataport projesiyle Salıpazarı ve Karaköy'de de yine ünlü zincirler devrede olacak. Boğaz'a dönük bir önemli turizm hamlesine de Torunlar'ın hazırlandığını öğrendik. 


İstanbul'un denize sıfır konumdaki en değerli arazilerinden biri olan Beykoz'daki Paşabahçe arsası, geçen yıl 355 milyon dolar fiyatla Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından satın alınmıştı. 


Bu değerli arazi için grubun otel ve rezidansın da yer aldığı karma bir proje yapmayı düşündüğünü daha evvel yazmıştık. Torunlar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun ile geçtiğimiz günlerde kısa bir görüşme imkanımız oldu. Proje için çalışmaların sürdüğünü anlatan Torun, yıl sonuna kadar bu çalışmaları tamamlayıp ilk kazmayı vurmak istediklerini dile getiriyor, istanbul için çok değerli olan bu arazi için en iyisini yapma gayretinde olduklarını söyleyen Torun, "Türkiye'nin en prestijli otellerinden biri olacak. Bunun için Türkiye'de olmayan fakat dünyada ün yapmış otel işletmecileriyle görüşmelerimiz sürüyor. Bunlar içinde Uzakdoğu'dan markalar da bulunuyor" diyor. 


EKONOMİST


Geri Dön