19 / 05 / 2024

Toskana Vadisi, İstanbul'da pembe salyangoz gezdirecek!

Toskana Vadisi, İstanbul'da pembe salyangoz gezdirecek!

Toskana Vadisi projesinde sakin bir yaşam çerçevesinde ilerleyen Emaar Türkiye, bu tavrunu sanatsal faaliyetlerle de sürdürüyor. şžirketin pembe salyangozlardan oluşan sergisi beş hafta boyunca İstanbul'u dolaşacak



Toskana Vadisi projesinde sakin bir yaşam çerçevesinde ilerleyen Emaar Türkiye, bu tavrunu sanatsal faaliyetlerle de sürdürüyor. şžirketin pembe salyangozlardan oluşan sergisi beş hafta boyunca İstanbul'u dolaşacak.

Metropollerde hızlı ve yorgun yaşayan insanlar için Büyükçekmece 'de 1.7 milyon metrekarelik alanda Toskana Vadisi Evleri projesini gerçekleştiren Emaar Türkiye,   'yavaş yaşam' konsepti çerçevesinde, pembe salyangozlardan oluşan sergiyi Türkiye 'ye getiriyor.
Yavaş ve çevreye zarar vermeden yaşayan bir canlı olan salyangozun simgelediği Salyangoz Sergisi'nin 31 Mayıs 'ta Bebek Parkı 'nda başlayarak beş hafta süreceğini belirten Emaar Türkiye Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ümit Türüdü şžen, Sokak sergilerinde üç metrelik geri dönüşebilir pembe plastikten yapılan salyangozların Nişantaşı, Bağdat Caddesi, Bahçeşehir, Yeşilköy ve Büyükçekmece 'de sergilendikten sonra Toscana Evleri 'ne dönerek birkaç ay daha sergileneceğini ifade etti.
Diğer yandan piyasadaki koşullara değinen şžen, ekonomik göstergeler paralelinde konut satışlarının da iyi gittiğini belirterek, bir diğer önemli eğilim olarak genç yaşta isimlerin de artık marka konutlarda yaşama isteklerini gösterdi. şžen, şöyle konuştu: 'Türkiye 'deki gayrimenkul projelerine yabancıların talebi sürüyor. Bizim satışımızda yabancıların oranının yüzde 35 civarında olması bunun net göstergesi. Türkiye 'de gayrimenkulün önemi devam edecek. Seçim süreci ve kredi faizlerindeki artıştan etkilenme var. Ancak, piyasa,   buna bir şekilde adapte oluyor.'

Yabancıya yüzde 35'lik satış
Diğer yandan, İstanbul 'un gelişim aksı olan Doğu batı çizgisinde yer alan Toscana Vadisi Evleri'ni, Türkiye 'nin en büyük villa-konut projelerinden biri olarak değerlendiren şžen, “Sakinlerimiz Toskana Vadisi ayrıcalığını yaşamaya başladı. Projemizin ikinci fazı bu yılsonunda tamamlanacak. Diğer iki faza ilişkin çalışmalarımız da sürüyor ” dedi. Yüzde 35 kadarı yabancılara satılan ve 1 milyon 700 bin metrekarelik alana yayılan Toskana Vadisi'nin dört fazdan oluştuğunu vurgulayan şžen, bunlardan birinin 12 farklı tipte toplam 540 lüks villadan oluştuğunu kaydetti. 174 villalık birinci fazı bitirdiklerini belirten şžen, 54 villalık ikinci fazın da yüzde 25 'ini sattıklarını söyledi.
Birinci fazdaki evlerin fiyatını 840 bin dolar ile 2 milyon 350 bin dolar arasında değiştiğini söyleyen şžen, ikinci fazdaki evlerin ise 528 bin dolardan başladığını bildirdi.

Fatmagül 'ün Suçu Ne'ye mekan oldu
Reytinglerde üst sıralarda yer almayı sürdüren dizilerden biri olan 'Fatmagül 'ün Suçu Ne'de   Toskana Vadisi 'ndeki örnek evlerden biri kullanıldı. Ümit Türüdü şžen, çekimlerin bir evle başladığını, sayının giderek arttığını belirterek, 'şžu anda üç evde çekim var' diye konuştu.


Geri Dön