29 / 04 / 2024

Toskana Vadisi Yaşam ve Spor Kulübü Dolce Vita Club açıldı

Toskana Vadisi Yaşam ve Spor Kulübü Dolce Vita Club açıldı

Emaar Türkiye'nin Türkiye'deki ilk projesi olan Toskana Vadisi şimdi de yaşam ve spor merkezi Dolce Vita Club ile adından söz ettiriyor



Kendine özgü  tasarımı, mimarisi ve çevre düzenlemesiyle İstanbul'da Toskana esintisi yaratan ve Emaar Türkiye'nin Türkiye'deki ilk projesi olan Toskana Vadisi şimdi de yaşam ve spor merkezi Dolce Vita Club ile adından söz ettiriyor. Dünyanın en önemli spor merkezlerinden İspanyol Essporto Health & Fitness Club işbirliği ile hizmet verecek olan Dolce Vita Club, 19 Aralık Cumartesi günü sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin de katılımı ile kapılarını açtı. 

Mimar Mahmut Anlar imzası taşıyan Dolce Vita Club, Essporto Health & Fitness Club'ın Levent'ten sonra Türkiye'deki ikinci yatırımı olma özelliğini taşıyor. Toskana Vadisi spor ve yaşam kulübü Dolce Vita Club, 5400 m2'si kapalı, 10.500 m2'si açık olmak üzere toplam 16.000 metrekarelik dev bir tesis ile yemyeşil doğanın içinde havuzdan futbola, kuaförden fitness'a, squash'tan çocuk kulübüne geniş bir yelpazede hizmet verecek. 

Essporto Toskana Vadisi herkese açık olacak

Akdeniz esintisi yaşatan Toskana Vadisi'nde, bölgenin en modern ve en büyük tesisi Dolce Vita Club sadece Toskana Vadisi sakinlerine değil bölgedeki herkese açık olacak. 

Dolce Vita Club'da çocuklar da unutulmadı

Kadın-erkek, farklı yaş gruplarına ve farklı tarza sahip herkese hitap eden Dolce Vita Club'da çocukları da eğlenceli saatler bekliyor. Tamamen çocuklar için tasarlanan "pepe club" içinde bulunan "kids gym" sayesinde spor merkezine giderken çocuklarını evde bırakmak zorunda kalan anne babalar da güvenle çocuklarıyla birlikte spor yapma olanağına kavuşacak. 

Bir spor merkezinden beklenen hizmetlerin yanında, genel atmosferi, şıklığı ve kalitesiyle beklentileri aşan bir kulüp olma özelliğini koruyan Dolce Vita Club, haftanın 7 günü sabah 07:00 ile akşam 22:00 saatleri arasında üyelerine hizmet verecek.

İspanyol fitness ve dans hocaları ile sporu yaratıcı bir biçimde sunan Essporto Dolce Vita Club'da sporun yeni trendleri ile form korumak ve Latin dansı  öğrenerek eğlenmek mümkün.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Toscana Vadisi'nin spor tesisleri açıldı

Kendine özgü tasarımı, mimarisi ve çevre düzenlemesiyle İstanbul'da, İtalya'nın ünlü bölgelerinden Toskana'nın esintisini yaratan Toskana Vadisi, şimdi de yaşam ve spor merkezi Dolce Vita Club ile gündemde. Dünyanın en önemli spor merkezlerinden İspanyol Essporto Health & Fitness Club işbirliği ile hizmet veren Dolce Vita Club, 19  Aralık'ta kapılarını açtı.
Mimar Mahmut Anlar imzası taşıyan Dolce Vita Club, Essporto Health & Fitness Club'ın Levent'ten sonra Türkiye'deki ikinci yatırımı olma özelliğini taşıyor. Toskana Vadisi, spor ve yaşam kulübü Dolce Vita Club, 5 bin 400 metrekaresi kapalı, 10 bin 500 metrekaresi açık olmak üzere yaklaşık 16 bin metrekarelik tesisde havuzdan futbola, kuaförden fitness'a, squash'tan çocuk kulübüne geniş bir yelpazede hizmet verecek.
Akdeniz esintisi yaşatan Toskana Vadisi'nde, bölgenin en modern ve en büyük tesisi Dolce Vita Club, sadece Toskana Vadisi sakinlerine değil bölgedeki herkese açık olacak.
Milliyet


Geri Dön