19 / 05 / 2024

Toskana Vadisi'ndeki Essporto'dan 14 Şubat kampanyası!

Toskana Vadisi'ndeki Essporto'dan 14 Şubat kampanyası!

Sevgililer Günü öncesi başlayan çılgın kampanyalar sürüyor



Kampanya kervanına İstanbul'un yeni vadisi Toskana'da hizmete açılan Toskana Essporto'da farklı bir kampanya ile katıldı.

Essporto 14 Şubat'a kadar başvuran tüm sevgililer için çok özel fırsatlar sunuyor. Essporto sevgililere özel kampanyası ile "aile üyeliği" fiyatına Essporto'lu olma imkanı veriyor. Toskana Vadisi Yaşam ve Spor Kulübü Essporto Dölce Vita Club, İspanyol Essporto Health & Fitness Club işbirliği ile İstanbul bölgenin en büyük ve modern tesisi oldu. Dünyanın en önemli spor merkezlerinden İspanyol Essporto Health & Fitness Club işbirliğiyle hizmet verecek olan Essporto, görkemli bir açılış töreni ile hizme açıldı,

Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban ve Essporto Health & Fitness Clup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aytek'in ev sahipliğinde gerçekleşen davete Ivana Sert, Mahmut Anlar, Salih Saka, Betül Demir ile dünyaca, ünlü İspanyol eğitmen Essporto Health & Fitness Club İspanya Genel Direktörü Alfonso Diaz Gines gibi isimler katıldı. Açılışta Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün de hazır bulundu.
Akşam
 

 


Geri Dön