27 / 04 / 2024

Toskana'da tek katlı yaşam!

Toskana'da tek katlı yaşam!

İstanbul'un yanı başında villa konseptinin en düzenli geliştiği Büyükcekmece Göl Vadisi'nde konumlanan Toskana Orizzonte'nin tamamı tek katlı, tam müstakil, yüksek tavanlı 187 adet villadan oluşuyor.



Arıkan Yapı, EmaarTürkiye'nin geliştirdiği Toskana Vadisi'nin üçüncü fazında ortak olarak 'tek katlı villa' konseptiyle Toskana Orizzonte'nin inşaatına başladı. Toskana' nın içinde 200 milyon dolarlık maliyetle hayata geçirilecek ve 187 tek katlı villalardan oluşacak proje, 450 dönüm üzerinde yer alacak. 


Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan, Toskana Vadisi içinde hayata geçirdikleri ve ilk etabını eylül ayında teslim edecekleri projenin konsepti ile ilgili olarak "İnsan fizyolojisine en uygun yaşam modeli olan yatay planlanmış konut tipleri yapma fikriyle çıktığımız bu yolda idealimizi 2013 yılında hayata geçirdiğimiz Türkiye'nin ilk tek katlı villa konsepti Park Village ile gerçekleştirdik. Oluşturduğu yaşam konsepti ile bir evden daha fazlasını sunan Arıkan Yapı, Toskana Orizzonte ile tek katlı yaşam konseptini Toskana Vadisi içerisine taşımış oluyor" şeklinde konuştu. Arıkan, ön satış döneminde 187 villanın 50 adedinin satışım gerçekleştirdiklerini belirtti. 


Metrekaresi 2 bin 500 dolar olan villaların en çok 144 metrekarelik tiplerinin rağbet gördüğünü ifade eden Arıkan, Maliye Bakanlığı ile yaptıkları temaslar neticesinde otoparkı kapalı yapmayıp bu tiplerin KDV'sini yüzde 1 olarak belirlenmesini sağladıklarını anlattı. 4 etap halinde planlanan projede ilk etapta yer alan 52 villa eylül ayında teslim edilecek. İkinci etapta yer alan villalar ise Haziran 2016'da bitmiş olacak. 

Daha sonra ise 8'er aylık aralarla 3. ve 4. etap teslim edilecek. Ortalama metrekare fıyatlannm 2 bin 500 dolardan başladığı projede zeytinlikler ve üzüm bağları da yer alacak. 


Fiyatlar 625 bin dolardan başlıyor


İstanbul'un yanı başında villa konseptinin en düzenli geliştiği Büyükcekmece Göl Vadisi'nde konumlanan Toskana Orizzonte'nin tamamı tek katlı, tam müstakil, yüksek tavanlı 187 adet villadan oluşuyor. 


Projenin 1. etabı 30 Eylül 2015, 2. etabı ise Haziran 2016'da teslim edilecek. 3 ila 7 oda arasında değişen 8 farklı tipte villanın yer aldığı projede fiyatlar 625 bin dolardan başlıyor.



Star





Geri Dön