29 / 04 / 2024

Toya Moda projesinde lansmana özel fiyatlar son gün 15 Haziran!

Toya Moda projesinde lansmana özel fiyatlar son gün 15 Haziran!

İstanbul'un yeni Maslak hattı olarak değerlendirilen Basın Ekspres Yolu'nda yer alan projede modanın mimariyle buluşması amacıyla uluslararası tasarım ve moda markası Dice Kayek ile iş birliği yapıldı...



TOYA Yapı tarafından hayata geçen Toya Moda projesinde lansmana özel satış fiyatları 15 Haziran'da sona eriyor, İstanbul'un yeni Maslak hattı olarak değerlendirilen Basın Ekspres Yolu'nda yer alan projede modanın mimariyle buluşması amacıyla uluslararası tasarım ve moda markası Dice Kayek ile iş birliği yapıldı. Dairelerin peşin fiyatlarının 185 bin liradan başladığı Toya Moda'da, yüzde 5 peşinatla 120 aya kadar vade olanağının yanı sıra firma bünyesinde yüzde 30 peşinatla 36 aya kadar 0 faizle taksitlendirme seçeneği bulunuyor.

 

Toya Moda'da 37 ve 151 metrekare arasmda stüdyodan, 3+1'e kadar değişen büyüklük ve tiplerde 486 konut bulunuyor. Toya Moda'da sauna, buhar banyosu, açık-kapalı yüzme havuzu, masa tenisi, dans-pilates, fitness, kapalı basketbol salonu, squash, çocuk havuzu, açık-kapalı çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları yer alıyor. Yüzde 70'i yeşil alan olarak planlanan proje, ABD Yeşil Bina Konseyi tarafından LEED sertifikasına altın seviyesinde aday.

 

100 MİLYON DOLAR DEĞERİNDE 100 milyon dolarlık yatırım maliyeti ile hayata geçirilen Toya Moda projesinin Aralık 2016'da teslim edilmesi planlanıyor. 

21 bin metrekare arazi Ulaşımı kolay TOYA Moda, Basm Ekspres Yolu'nda, Küçükçekmece ve Bahçelievler gibi hızla gelişen ilçelere sının olması ile E-5 ve TEM otoyollarım birleştiren noktada bulunması ile de dikkat çekiyor. Proje, Atatürk Havalimanı'na 3 dakika uzaklıkta ve İDO Yenikapı İskelesi'ne ise 15 dakika uzaklıkta konumlanıyor. 


Telefon: 0 212 424 54 34

Web adresi: www.toyamoda.com


Hürriyet 


Geri Dön