28 / 04 / 2024

Toya Vista projesinde 255 bin TL'ye deniz manzaralı daireler!

Toya Vista projesinde 255 bin TL'ye deniz manzaralı daireler!

Firma: Toya Grubu

Proje: Toya Vista

Marmara Denizi ile Küçükçekmece Gölü’nün muhteşem manzarasını ayağınıza getiren Toya Vista hayallerinizdeki yaşamı gerçeğe dönüştürüyor...




Gayrimenkul sektörünün markalaşmış firmalarından biri olan Toya Yapı’nın yeni projesi  Toya Vista  modern mimari yapısı, mükemmel deniz ve göl manzarası eşliğinde benzersiz bir hayatın kapılarını aralıyor.


Toya Vista projesinde 255 bin TL ye deniz manzaralı daireler!  


Ev sahiplerinin her ihtiyacına cevap verebilecek, fonksiyonel ve ince bir zevk ile tasarlanan Toya Vista, Avcılar’ın merkezinde 99 m2 ile 162 m2 arasında değişen 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor. Toplam 6.200 m2 alan üzerinde 132 konutun yer aldığı projede 99 metrekare 2+1 daireler 255 bin liradan, 105 metrekare 2+1 daireler 273 bin liradan, 142 metrekare 3+1 dairelerse 360 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Farklı ödeme seçeneklerinin sunulduğu projede  yüzde 1 peşinat ve yüzde 24 ara ödeme ile konut sahibi olunabiliyor. Kalan yüzde 75’lik kısım ise banka kredisi kullandırılıyor. Diğer bir seçenekte ise yüzde 25 peşinat verildikten sonra kalan kısım kredilendiriliyor.


TOYA VISTA  2+1 ÖRNEK DAİRE VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ


TOYA VİSTA SATIŞ MÜDÜRÜ CÜNEYT YAPAĞAN PROJEYİ ANLATIYOR



Güvenlik ve sağlamlık temelleri üzerine inşa edilen Toya Vista'nın zemin etüdü çalışmaları İstanbul Üniversitesi, Statik proje çalışması ise İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından yürütülüyor. Bununla birlikte proje 400 adet temel altı fore kazık uygulanarak ve C35 beton kullanılarak inşa ediliyor.


Konutlar, modern çizgilere sahip hazır mutfaklardan, tamamen kendinizi özel hissetmeniz için tasarlanmış banyoya, vestiyer dolabından çamaşır odası ve split klimasına kadar her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü tasarımıyla teslim ediliyor. 


Deniz manzaralı havuzun ve sosyal tesislerin tadını Toya Vista’da çıkarın!

Projenin 15’inci katında konumlandırılan ve denizi ayaklarınızın altına hissettiren sosyal tesisler, Toya Vista sakinlerinin yaşam alanlarından uzaklaşmadan sosyalleşme ihtiyaçlarını karşılıyor. 


Toya Vista projesinde 255 bin TL ye deniz manzaralı daireler!


Toya Vista’da ulaşım problem olmaktan çıkıyor


Toya Vista, sakinleri için günümüzün en büyük problemlerinden ulaşım sorununu da ortadan kaldırıyor. E-5'e ve Avcılar metrobüs durağına yürüme mesafesinde bulunan Toya Vista, Avcılar İDO iskelesine 5 dakika, İstanbul Atatürk Havalimanı'na 10 dakika mesafede bulunuyor. Ayrıca eğitim kurumları, AVM ve hastanelere olan yakınlığı ile hayatınızı kolaylaştıracak alternatifleri ayağınıza getiriyor.


Toya Vista projesinde 255 bin TL ye deniz manzaralı daireler!


Toya Vista her biri modern mimariye uygun tasarlanmış daireleri, girişinde yer alan çarşısı, modern görünümlü bahçesi, çocuklar için oyun alanları, sosyal tesisi, deniz manzaralı havuzu, fitness salonu ve kafeteryası, kapalı otoparkı, 7/24 güvenlik sistemi ile kalitenin, güvenin konforun, lüksün ve kolaylığın buluştuğu mükemmel bir yaşam alanı ve güvenilir bir yatırım fırsatı sunuyor.


Toya Vista kroki ulaşım


Toya Vista projesinde 255 bin TL ye deniz manzaralı daireler!


Toya Vista Satış Ofisi

0212 590 90 06

www.toyavista.com


projeye sor



Geri Dön