27 / 04 / 2024

Toyota açıkladı! Toyota Corolla Hatchback artık online rezervasyon ile satılacak...

Toyota açıkladı! Toyota Corolla Hatchback artık online rezervasyon ile satılacak...

Toyota Corolla Hatchback bundan sonra artık online rezervasyon ve özel fiyat avantajı ile satışa sunulacağı kaydedildi. İşte markanın açıklması ve haberin detayları...



Markadan yapılan açıklamaya doğrultusunda, Toyota, dinamik ve sportif özelliklerini temsil eden Yeni Corolla Hatchback Hybrid modelini online olarak da satışa sunmaya başladığını açıkladı. Buna göre, er zaman müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya odaklanan Toyota’nın 5. jenerasyon hibrit teknolojisine sahip Corolla Hatchback Hybrid modeli, www.toyota.com.tr adresinden rezerve yapılabilecek.

dunya.com'da yer alan habere göre; Corolla Hatchback Hybrid satın almak isteyenler, online rezervasyon yoluy ile oldukça kolay bir şekilde satın alma yapabilecekler. Toyota müşterileri beğendikleri aracı, donanımı ve rengi seçtikten sonra kredi kartı veya dijital bankacılık kanalıyla araçlarını rezerve edebilecekler.

ÖZEL FIYAT FIRSATI

Sportif çizgileri ve teknolojik özellikleri ile dikkat çeken Corolla Hatchback Hybrid, aralık ayı sonuna kadar online rezervasyona özel fiyatlarla alınabilecek. Online rezervasyon sistemine özel olarak 220 bin TL’ye varan indirimle Corolla Hatchback Hybrid, 1 milyon 270 bin TL’den başlayan fiyatlar ile satışa çıkıyor.

Özel fiyatlar doğrultusunda, Corolla Hatchback Hybrid modeline sahip olmak için kullanıcıların www.toyota.com.tr internet adresine girip, tercih ettiği versiyonu ve teslimat için tercih ettiği bayiyi seçmeleri yeterli olacak. 20 bin TL’lik ön rezervasyon ücreti ödendikten sonra, satın alım işlemi ve kalan ödeme Toyota’nın Türkiye’nin dört bir yanında yer alan yetkili satıcılarında yapılacak.

Toyota açıkladı! Toyota Corolla Hatchback artık online rezervasyon ile satılacak...

ÜSTÜN SÜRÜŞ YÜKSEK VERİMLİLİK 

Yeni Corolla Hatchback Hybrid’in dinamik tasarımı, yeni modelin çevik sürüşünden ipuçları da vermekte. Modelin verimliliği ve sürüş performansı ise, her türlü sürüş koşulunda beklentileri aşan tam hibrit sisteminden geliyor. Kapsamlı mühendislik çalışmalarıyla birlikte daha iyi sürüş deneyimi, daha yüksek performans ve verimlilik sunacak şekilde geliştirilen Corolla Hatchback, 140 HP güce sahip 1.8 litrelik tam hibrit motoru ile etkileyici bir sürüş deneyimi yaşatıyor.

Corolla Hatchback Hybrid’in yüksek performansına karşın 101 g/km ile daha düşük emisyonlar sunuyor. Corolla Hatchback Hybrid 0-100 km/s hızlanmasını 9.1 saniyede gerçekleştiriyor. Aynı zamanda yeni Corolla Hatchback Hybrid, WLTP ölçümlerine göre 4.5 litreye kadar 100 kilometrelik düşük ortalama tüketimiyle de öne çıkıyor.

Yeni Corolla Hatchback Hybrid’de, kullanıcı deneyimini daha ileriye taşımak adına daha fazla dijital teknoloji, güvenlik sistemleri ve yeni multimedya sistemi yer alıyor. Tamamen kişiselleştirilebilen 12.3 inç’lik renkli ekranlı gösterge paneline sahip olan Corolla Hatchback Hybrid’de kabininin merkezinde ise 10.5 inç “Toyota Touch 2 Multimedya Sistemi” yolculukları daha keyifli hale getiriyor.

Toyota açıkladı! Corolla modelinde 200 bin Türk Lirası indirim yaptı...

Toyota açıkladı! Yeni sistem 14 vitesli elektrikli araç geliyor...

Toyota'nın en ucuz elektriklisi SUV modeli satış rekoru kıracak...

Toyota açıkladı! Toyota'dan 2026’ya kadar 6 yeni elektrikli araç...


 


Geri Dön