29 / 04 / 2024

Toyota'nın en ucuz elektriklisi SUV modeli satış rekoru kıracak...

Toyota'nın en ucuz elektriklisi SUV modeli satış rekoru kıracak...

Elektrikli otomobil piyasasının hızlandığı bu son zamanlarda piyasaya damga vuracak yeni bir Toyota'dan geldi. Hem tasarım harikası hem de uygun fiyatı ile Toyota’nın en ucuz elektrikli SUV modeli resmen satış rekorları kırmaya geldiği belirtildi. İşte yeni model ve haberin detayları…



Son zamanlarda elektrikli otomotiv alanında yaşanan gelişmeler arka arkaya geliyor. Birçok marka elektrikli modelleri de piyasaya sürerken bazıları hem bütçe dostu davranıyor hem de göz alıcı tasarımları ile ön plana çıkıyor. Buna göre Toyota B segment elektrikli SUV modeli ile alıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

EN UCUZ SUV MODELİ YOLDA

Otomotiv alanında en fazla tercih edilen markalarından biri olan Japon otomobil devi Toyota, en ucuz elektrikli SUV modelinin  tanıtımını yaptı. 2024 senesinde piyasaya sürülecek olan bu araç “bütçe dostu” olarak anılırken bu tasarım aynı zamanda harika bir deneyim sunması  ile de göz dolduruyor.

TEK VE ÇİFT MOTOR SEÇENEĞİ SUNUYOR

Kompakt SUV olarak karşımıza çıkan bu model “Urban SUV Concept” adını taşıyor. Ayrıca Toyota'nın yeni nesil elektrikli araç mimarisi kullanılarak geliştirilen modelde tek ve çift motor seçenekleri bulunuyor. Bunun yanı sıra 2 batarya seçeneği ile karşımıza çıkarken C-HR’den biraz daha kısa bu yeni modelin üretim yeri henüz kesinleşmemiş iken, 2024 yılının ilk yarısında seri üretim versiyonu ve daha fazla teknik detayla görücüye çıkacak. 4,3 m uzunluğa sahip olan bu tasarım harikası 1.820 mm ve 1.620 mm yükseklik ile Toyota Urban SUV olarak piyasaya sürülecek.

 Toyota nın en ucuz elektriklisi SUV modeli satış rekoru kıracak...

TOYOTA MOTORU NEREDE ÜRETİLİYOR?

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş., Toyota'nın Avrupa'daki üretim tesislerinden biridir. Buna göre, Corolla ve Toyota C-HR modelini üreten Toyota Türkiye, Sakarya İli Arifiye İlçesinde kurulmuştur.

TOYOTA ÇOK TERCİH EDİLİYOR?

Buna göre, Toyota, piyasada, ulaşılabilir bir fiyat olan ve yine fiyat politikası ile senelerdir en çok satan markalar arasında yer almaktadır.  Marka,  Japon mühendisliğinin kusursuzluğunu uygun fiyat ile  tüketiciye sunan Toyota markası bu özelliği ile ülkemizde de oldukça çok fazla tercih edilmektedir.

Toyota açıkladı! Toyota'dan 2026’ya kadar 6 yeni elektrikli araç...

Toyota hibrit araçlarında eski logosuna veda ediyor!

Toyota açıkladı! Toyota, aralık ayında da kampanyalara devam edecek...

Toyota, 580 bini aşkın aracını geri çağırdığını duyurdu...


Geri Dön