29 / 04 / 2024

Toyota Yaris Cross Türkiye’de! Toyota Yaris Cross fiyat listesi! Toyota Yaris Cross fiyatı ne kadar?

Toyota Yaris Cross Türkiye’de! Toyota Yaris Cross fiyat listesi! Toyota Yaris Cross fiyatı ne kadar?

Toyota Yaris Cross Türkiye’de satışa sunuldu. Peki Toyota Yaris Cross fiyatı ne kadar? İşte Toyota Yaris Cross fiyat listesi!



Toyota Türkiye’de en çok tercih edilen otomobil markalarından biridir.  B-SUV segmentinin yeni temsilcisi Yaris Cross, İzmir’de gerçekleştirilen basın tanıtım toplantısından sonra satışa sunuldu. İşte  Toyota Yaris Cross fiyatı…                 

TOYOTA YARİS CROSS ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Yaris Cross’un dış tasarımında LED ön farlar, LED ön sis farları, 17 ince kadar tercih edildi. Aynı zamanda alüminyum alaşım jantlar, panoramik cam tavan, LED arka farlar ve sıralı efektli arka sinyal lambaları da göz kamaştırıyor. Yaris Cross, yüksek oturma pozisyonu ile geniş bir görüş açısı sunuyor. Orta konsol ve multimedya ekranı arasındaki güçlü çizgiler, klima kontrol düğmeleriyle de tam bir uyum içinde.  Bununla birlikte renkli gösterge ekranı, kör nokta uyarı sistemi, çift bölgeli otomatik klima, sürücü ve ön yolcu koltuk ısıtma özelliği ve ambiyans aydınlatma da araçlarda yer alan özellikler arasında yer alıyor. Yaris Cross modelinde kullanılan lityum iyon batarya, yüksek verimliliğiyle kendini diğer otomobillerden ayırıyor.


Geri Dön