25 / 08 / 2024

Toyota'dan müşterilerine bedava araba jesti!

Toyota'dan müşterilerine bedava araba jesti!

Toyota, otomobil satın almak için bayisine gelen müşterisine sürpriz yaptı! Toyota'nın 7 milyonuncu şanslı müşterisi, otomobili bedavaya alırken, birbirinden farklı hediyelerin de sahibi oldu. Ayrıntılar haberimizde...



Toyota dan müşterilerine bedava araba jesti!

Maver, "Savaşan bir amcam var. Mesane kanseri, bu yüzden Toyota'nın Amerikan Mesane Kanseri Derneği'ne bağışta bulunması benim için Camry'me ödeme yapmak kadar önemli." dedi.

Maver'ın yeni otomobili olan siyah Camry, XSE modelini anımasytoyor. Ayrıca model, 301 beygir güce kadar çıkabilen ve 3.5 litrelik V6 motoruyla birlikte alcılarına sunuluyor. Sıfır kilometre otomobillerin fiyatlarının tavan yapmasının yanı sıra ikinci el araçlarında en yüksek seviyeleri görmesi tüketicinin araba hayallerinin suya düşmesine neden olmuştu. Ancak Toyota 7 milyonuncu şanslı kişiye aracı bedavaya verdi.

Toyota dan müşterilerine bedava araba jesti!
Genel Müdür Michael Schwab, "Toyota için bu dönüm noktasının bir parçası olmaktan ve Sertifikalı İkinci El Araç endüstrisindeki liderlik mirasını sürdürmekten ve ayrıca yerel topluluğumuza geri verme fırsatına sahip olmaktan inanılmaz gurur duyduk. Bu, Toyota araçlarının değeri ve güvenilirliğinin ve müşterilerimiz için en iyisini sunma taahhüdünün bir kanıtıdır." diye konuştu.

Editörün notu: Bu haber 22 Mart 2022 10.38'de yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14 lira 84 kuruş, euro 16 lira 43 kuruş, altının gramı ise 921 lira 53 kuruş değerinde.

İremnaz KÖSEOĞLU/Emlakkulisi.com

Toyota Proace City Cargo'dan 15 bin 300 Türk Lirası indirim! İşte Mart 2022 Fiyat listesi...

Toyota Corolla Hatchback Hybrid'ten 219 bin 200 TL indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi!

Dacia'dan Mart ayına özel kampanya: 4 bin TL takas indirimi! İşte 22 Mart 2022 Fiyat listesi...

Araba alacaklar bu listeye bakmadan karar vermeyin! İşte 21 Mart otomobil kampanyaları!

Dacia Duster'dan ÖTV indirimi! 227 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla!


Geri Dön