15 / 05 / 2024

Toyota'dan müşterilerine bedava araba jesti!

Toyota'dan müşterilerine bedava araba jesti!

Toyota, otomobil satın almak için bayisine gelen müşterisine sürpriz yaptı! Toyota'nın 7 milyonuncu şanslı müşterisi, otomobili bedavaya alırken, birbirinden farklı hediyelerin de sahibi oldu. Ayrıntılar haberimizde...



Japon otomobil üreticisi Toyota, otomobil satın almak için bayisine gelen müşterisine sürpriz yaptı! Toyota'nın 7 milyonuncu şanslı müşterisi, otomobili bedavaya alırken, birbirinden farklı hediyelerinde sahibi oldu. New Jersey'den 20 yaşındaki Wayne Maver Jr. isimli kişi, model yılı 2019 olan Toyota Camry modeli otomobili satın almak için bayiye girdiğinde büyük bir sürpriz ile karşı karşıya geldi.

Toyota dan müşterilerine bedava araba jesti!

Siyah Camry model otomobilin hakkında herhangi birey olmasa da, Toyota'nın kuzey amerika için üretimini gerçekleştirdiği bir model olarak biliniyor. Toyota, 7 milyonuncu kişiye özel kutlamasında, Maver Jr.'a otomobil satın alımlarında geçerli 29.480 dolar tutarında bir çek imzaladı. Toyota'nın süpriz tek bununla bitmiyordu; Toyota şanslı müşterisi adına Amerikan Mesane Kanseri Derneği'ne 5.000 dolar bağışta bulundu.

Bunlardan hariç CarFax'tan dört senelik 55.000 millik bakım planı ve bin dolarlık gaz kartı verildi. Maver, "Böyle bir şey beklemiyordum" diyerek sözlerine şöyle devam etti: "Bu Camry'yi güvenilirliğinden dolayı satın aldım ve uzun süre dayanacağını biliyordum. Şimdi araba ödemem olmadığını bilmek inanılmaz, özellikle de kariyerime yeni başladığım için." 

Peki siyah Camry modelinin özellikleri neler? Ayrıntılar haberimizde... 


Geri Dön