05 / 05 / 2024

Trabzon Armada Residence tanıtıldı!

Trabzon Armada Residence tanıtıldı!

Armada Residence Yıldızlı, yapımı tamamlanmış alanlarda müşterilerine ve misafirlerine projeyi daha yakından tanımaları amaçlı lansman gerçekleştirdi.



Lider İnşaat, Lam İnşaat ve Gedikli İnşaat'ın yapıtı olan Armada Residence muhteşem deniz manzarası eşliğinde müşterilerini bekliyor. 3 ortak olan Ali Haydar Gedikli, Levent Durmuş ve Mustafa Bulut'a ait olan proje lansmanı büyük katılım eşliğinde misafirlere tanıtıldı. Üç ortak Gedikli, Durmuş ve Bulut proje hakkında misafirleri bilgilendirdi. Proje hakkında detaylı bilgiler sunan ortaklar şunları söyledi;' Armada Residence projesinin ana fikrinin en önemli aşaması olan spa merkezi ve lobidir. Bildiğiniz gibi son dönemlerde konut anlayışında önemli değişimler yaşanmaktadır. Artık konut sadece büyüklüğü ve içerisinde yer alan donatılardan söz edilir olmaktan çıkmış, çevresi ile de önem kazanmıştır.


Armada Residence deniz manzarası eşliğinde müşterilerini bekliyor olarak, ihtiyaç duyulan eylemlere yanıt verecek, kapalı ve açık mekanları estetik bir anlayışla buluşturduk. Bu projemizde yaklaşık 31 bin metrekare alanda, iki parsel üzerinde planlanana iş yerleri ve konut olmak üzere toplam 331 bağımsız bölüm bulunmaktadır. Çeşitli aile büyüklerine ve tercihlere cevap oluşturmak adına 1+1'den 5+1'e kadar çeşitli plan tiplerinin yer aldığı bu projede bahçe dubleksleri ile bahçeli konut tiplerine de yer vermiş bulunmaktayız. 


TRABZON'DA OTEL KONSEPTLİ TEK PROJE 


Armada projemiz bu konumu ile bölgemizde ve ilimiz Trabzon'da gerçek anlamda otel konseptindeki tek residence yüzme havuzu, fitness, bay-bayan kuaför, kuru temizleme, kreş, çocuk oyun odaları, cafe&restoran, market, spor alanları, havuz-cafe, hobi bahçeleri, evcil hayvan banııakları gibi birçok ayrıntıyı planladık ve yapım aşamasına geçtik. Projemizi uygularken ulusal ve uluslar arası önemli markalarla çalıştık, çözüm ortaklığı yaptık ve yapmaktayız. Ürün seçiminde hayatı kolaylaştıran ve varlıkları ile sorun çözen ileri teknoloji ürünü malzemelere projemizde yer vermiş bulunuyoruz 


Ürünler son teknoloji


Armada Residence'da son teknoloji ürünleri ve kalite tercih edilmiştir. Bunlara örnek olarak ise; havuz başı terasında dış etkilere ve suya dayanıklı ahşap DEC malzemesini, kapalı havuzlarda kullanıcı sayısına göre otomatik olarak ayarlanabilen havalandırma, ilaçlama ve nem alma cihazlarını, soyunma-giyinme bölümlerinde şifreli kilit sistemine sahip dolapları, projemize özel olarak tasarımlanan her blok için ikişer adet tam otomatik güvenli KONE marka asansörleri, birçok dairede iki adet olarak planlanan INTEMA marka mutfakları, pencere doğramalarında ısı cama göre yüzde 50 daha fazla yalıtım olanağı sağlayan Hb5b sistem rall boyalı alüminyum doğramaları seçerek tercih ettik. 


BÖLGEDE İLK OLARAK KAPI YÜKSEKLİĞİ 2.40 METRE 


Takdir edersiniz ki böyle bir proje gerek planlama aşaması gerekse uygulama aşaması ile zor bir projedir. Bunun içindir ki zamanımızın büyük bir bölümünü uzmanlarla birlikte şantiye alanında geçirerek zor okun başarmanın kıvancı içerisindeyiz. Bölgede ilk defa kapı yüksekliklerini 2.40 metre seçmiş olmamız konutlarımızda bir ferahlık unsuru olarak değerlendirilmiştir. Dairelerimizde asma tavan kullanılması, gece hollerinin sensörlü aydınlatma ile donatılması projemize değer katan imalatlarımızdandır. Fitness ve geleneksel olarak Türk Hamamları, saunalar ve buhar odaları, açık-kapalı yüzme havuzları ile suyun insan üzerindeki rahatlatıcı ve dinlendirici etkisi, günümüzün stresli ortamının olumsuz etkilerine bir çözüm olarak sunulmaktadır. Bu anlamda beş yıldızlı otel konseptinde bir spa merkezi oluşturduk. Her blokta ayrı ayrı olmak üzere, karşılama- ağırlama hizmetlerine cevap verebilecek lobilerimiz, ikram ve güvenlik hizmetiyle desteklenmiştir. 



http://armadatrabzon.com/tr/


Taka


Geri Dön