19 / 05 / 2024

trabzon armada rezidans

trabzon armada rezidans

Armada Residence Yıldızlı, yapımı tamamlanmış alanlarda müşterilerine ve misafirlerine projeyi daha yakından tanımaları amaçlı lansman gerçekleştirdi.

Trabzon Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı'nda son durum!

Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi Belediye Meclisi’nin 4 ay önce AVM ve rezidans inşası için projelendirdiği ilçe merkezindeki Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı’nın satışı, bölge idare mahkemesi tarafından durduruldu.

Trabzon Beşikdüzü'ne 100 milyon dolarlık mega proje!

Trabzon Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, bölgedeki yatırımları ve projeleri anlattı. Bıçakoğlu, ilçeye 100 milyon dolar değerinde 600 odalı otel, AVM ve rezidans projesinin müjdesini verdi.

Trabzon 1461 Rezidans daire fiyatları!

10 blok şeklinde yükselen Trabzon 1461 Rezidans Evleri'nde konut teslimleri hemen yapılıyor. Trabzon 1461 Rezidans daire fiyatları 82 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Trabzon 1461 daire fiyatları!

Trabzon 1461 Rezidans projesinde ilk 42 daireye özel yüzde 42 peşinatla 42 ay sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor. İşte, Trabzon 1461 daire fiyatları...

Trabzon 1461 Rezidans fiyatları!

Trabzon 1461 Rezidans fiyatları 82 bin TL'den başlayarak değişiyor. 1461 Rezidans projesinde peşin alımlara yüzde 22 indirim uygulanıyor...

Trabzon Fuar ve Kongre Merkezi'nin ruhsatı alındı!

Trabzon’da Dünya Ticaret Merkezi arazisi üzerine Armada Grup tarafından inşa edilecek fuar ve kongre merkezi kompleksinin inşaat ruhsatı alındı.

Trabzon Armada Residence daire fiyatları!

Trabzon Armada Residence daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Armada Residence Trabzon projesi 2017 yılının sonunda teslim edilecek...

Trabzon Armada Residence tanıtıldı!

Armada Residence Yıldızlı, yapımı tamamlanmış alanlarda müşterilerine ve misafirlerine projeyi daha yakından tanımaları amaçlı lansman gerçekleştirdi.

Armada'dan Trabzon'a 50 milyon dolarlık yatırım!

Armada Grup tarafından Trabzon'a yapılacak olan 50 milyon dolarlık yatırım ile Körfez ülkelerindeki diğer yatırımcıların da bölgeye çekilmesi planlanıyor. Grup sağlık sektörüyle de ilgilendiğini açıkladı.

Armada Residence Trabzon'da hayata geçiriliyor!

Armada Residence projesi Trabzon'un gelişim sürecindeki en parlak bölgesi olan Yıldızlı'da hayata geçiriliyor. Projede 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor.

Trabzon mini Arap şehri mi olacak?

TRABZON Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon'a gelen Armada Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muhammet Raıf Hakmi ve Ceo Dr. Jamal Abdalla Dubai'i makamında kabul etti.

Trabzon'da mini Arap şehri kurulacak!

Armada Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muhammet Raıf Hakmi Trabzon'da bir Arap şehri kurmak istediklerini belirterek, hem potansiyeli hem kamu desteğini görmek için geldiklerini söyledi.

Trabzon Armada Residence'ın inşaatı başladı!

TRABZON'un ticari alanlar ve nitelikli konutlar bakımından son yıllarda cazibe merkezi haline gelen Yıldızlı'da Armada Residence'ın yapımına başlandı..

trabzon armada rezidans Haberi

trabzon armada rezidans

Lider İnşaat, Lam İnşaat ve Gedikli İnşaat'ın yapıtı olan Armada Residence muhteşem deniz manzarası eşliğinde müşterilerini bekliyor. 3 ortak olan Ali Haydar Gedikli, Levent Durmuş ve Mustafa Bulut'a ait olan proje lansmanı büyük katılım eşliğinde misafirlere tanıtıldı. Üç ortak Gedikli, Durmuş ve Bulut proje hakkında misafirleri bilgilendirdi. Proje hakkında detaylı bilgiler sunan ortaklar şunları söyledi;' Armada Residence projesinin ana fikrinin en önemli aşaması olan spa merkezi ve lobidir. Bildiğiniz gibi son dönemlerde konut anlayışında önemli değişimler yaşanmaktadır. Artık konut sadece büyüklüğü ve içerisinde yer alan donatılardan söz edilir olmaktan çıkmış, çevresi ile de önem kazanmıştır.


Armada Residence deniz manzarası eşliğinde müşterilerini bekliyor olarak, ihtiyaç duyulan eylemlere yanıt verecek, kapalı ve açık mekanları estetik bir anlayışla buluşturduk. Bu projemizde yaklaşık 31...