30 / 04 / 2024

Trabzon Boztepe'deki otel imara uygundur!

Trabzon Boztepe'deki otel imara uygundur!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un Ortahisar ilçesi Boztepe Mahallesi’nde inşası devam eden otel yatırımını değerlendirdi.



Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un Ortahisar ilçesi Boztepe Mahallesi’nde inşası devam eden otel yatırımı hakkında açıklamalarda bulundu. 

 

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Gümrükçüoğlu, otel alanının kendisinden önceki 4 belediye başkanı tarafından da turizm tesisi yapılarak değerlendirilmek istendiğini söyledi. 

 

Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, “Burası 1989 yılında onaylanan imar planlarında turizm amaçlı tesis olarak planlanmıştır. Bugünde yapılan budur. Tabiat Varlıkları Koruma Kurulunun tüm kararlarına harfiyen uyularak bu yatırım Trabzon’a kazandırılmıştır” diye konuştu. 

 

Tesisin Trabzon’a hayırlı olmasını istediğini aktaran  Gümrükçüoğlu, “Trabzon’u düşünen, turizmi düşünen, dünyanın tüm insanlarına Trabzon’u tanıtmak isteyen ve misafir etmek isteyen, şehri de bu yönde kalkındırıp gelir elde edilmesini arzu eden, bütün bunların yanı sıra muhakkak bir işetmeci olarak bir yatırımın getirisini düşünmekle beraber çok daha fazla kar edeceği eş değer yatırımları başka şehirlere yapmayıp da köklerinin olduğu Trabzon’da yapan bir adamına bu konuda bu kadar saldırmak doğru değildir” ifadelerini kullandı.


Geri Dön