03 / 05 / 2024

Trabzon Büyükşehir Belediye'si gayrimenkul satıyor! 4 milyon TL!

Trabzon Büyükşehir Belediye'si gayrimenkul satıyor! 4 milyon TL!

Mülkiyeti Trabzon Büyükşehir Belediye'sine ait Kemerkaya Mahallesi'nde yer alan 933,68 metrekarelik gayrimenkul Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından18 Eylül 2014 Perşembe günü saat 15:30'da ihale ediliyor.



Mülkiyeti Trabzon Büyükşehir Belediye'sine ait Kemerkaya Mahallesi'nde yer alan 933,68 metrekarelik gayrimenkul Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 4 milyon TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı kapalı teklif zarflar usulüyle yapılacak.


İhaleye katılacaklardan istenecek belgeler

1 - İmza sirküsü (Asıl)

2 - İkametgah senedi (Nüfus Md.)

3 - Nüfus Kayıt Örneği (Nüfus Md.)

4 - Geçici teminatların Belediye veznesine yatırıldığına dair Makbuz (Banka teminat mektubu verilmesi halinde, teminat mektubu 2886 sayılı yasaya göre düzenlenmiş ve süresiz olacaktır.)

5 - İstekliler adına vekaleten ihaleye giriliyor ise istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekaletnameleri ile vekaleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri vermesi gerekir.

6 - Ortak girişim olması halinde noter tasdikli ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalı ortaklık sözleşmesi ve her ortak için yukarıda belirtilen belgeler,

7 - 2886 sayılı Kanunun 37. Maddesi gereğince hazırlanacak teklif mektubu ve ihaleye iştirak eden tarafından her sayfası ayrı ayrı imzalanmış şartname,

8 - Şartname alında makbuzu

9 - Tüzel kişi olması halinde ilgisine göre Ticaret Sicil Müdürlüğünden 2014 yılında alınmış Ticaret Siciline kayıtlı olduklarını gösterir belge ve Tüzel Kişi adına ihaleye katılacakların Tüzel Kişileri adına teklif vermeye ve temsile yetkili olduklarına dair şirketin bu konuda karar almaya yetkili organlarından aldıkları yetki belgesinin aslı yada noter onaylı suretleri,

10 - Bu ihale 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümleri geçerlidir.

11 - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

12 - Belgelerin tamamı asıl veya noter onaylı olması gereklidir.

İhale şartnamesi istek halinde Trabzon Büyükşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Daire Başkanlığından 500,00 TL bedel karşılığında temin edilebilir veya ücretsiz olarak görülebilir.

İlan olunur.

 


İlanın tam metni için tıklayın


Geri Dön